Yandex hesabına başka birisi giriş yapıyor

Shadow Ace

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, Yandex hesabıma başka kişi giriş yapıyor. İletisi geldi, ben de direkt hesabı sildim. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

Arkadaşlar, Yandex hesabıma başka kişi giriş yapıyor. İletisi geldi, ben de direkt hesabı sildim. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

İlk öncelikle geçmiş olsun epostanın ve bütün sosyal meday platformlarını veya steam gibi yerlerin şifresini değiştir kısacası epostanın şifresini ve bütün epostanla kayıt olduğun yerleri sil geçmiş olsun tekrardan iyi günler :D

İlk öncelikle geçmiş olsun epostanın ve bütün sosyal meday platformlarını veya steam gibi yerlerin şifresini değiştir kısacası epostanın şifresini ve bütün epostanla kayıt olduğun yerleri sil geçmiş olsun tekrardan iyi günler :D
Nasıl yani hocam neden gülüyorsunuz ki komik bir şey mi ?

Yok hocam akşam akşam korku saldı beni şifreleri değiştiriyorum e-postaların hocam umarım korkulacak bir şey olmaz.
Valla ben korkudan 2-3 gün uyuyamadım .D siz şifreleri değiştirin ondan sonra keyfinize bakın dert etmeyin banada aynı olay oldu adam 16 bin kez başka iplerden bilgisayarıma girmeye çalıştı :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı