Yandex hesabına başka birisi giriş yapıyor

Vallahi ben korkudan 2-3 gün uyuyamadım. D siz şifreleri değiştirin ondan sonra keyfinize bakın dert etmeyin bana da aynı olay oldu adam 16 bin kez başka IP'lerden bilgisayarıma girmeye çalıştı :D

Yok hocam hepsini şimdi değiştiriyorum sadece e posta şifrelerini değiştirsem yeterli midir hocam?

Yok hocam hepsini şimdi değiştiriyorum sadece e posta şifrelerini değiştirsem yeterli midir hocam?
Bide e-posta'nın ana şifresini değiştirin artık vur kafayı yat kafayada takmayın :D eğer bi sıkıntı olursa bana yazabilirsiniz size elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım iyi günler.

Bir de e-posta'nın ana şifresini değiştirin artık vur kafayı yat kafayı da takma :D

Zaten Yandex'te tek Gmail hesabım kayıtlıydı onun şifresini'de değiştirdim şimdi diğer e-posta şifrelerini'de değiştiriyorum ancak öyle rahat ederim hocam.
Bir de e-posta'nın ana şifresini değiştirin artık vur kafayı yat kafayada takmayın :D eğer bir sıkıntı olursa bana yazabilirsiniz size elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım iyi günler.

Hocam bir de Yandex hesabını kapattım otomatik siliniyor değil mi? Onun şifresini değiştirmeden direkt kapattım hocam bir sorun olmaz değil mi?

Merhaba, Windows sistemine zararlı bulaşabiliyor, bunun türlerinden birisi ise Keylogger klavyede yazdığın tüm yazıları kaydeder, resim olarak ve yazı olarak zararlı sahibine iletir. Eğer böyle bir sorunla karşılaştıysanız öncelikle tüm şifrelerinizi değiştirerek, bilgisayar taraması yaparak bu gibi sorunları çözebilirsiniz.

Merhaba, Windows sistemine zararlı bulaşabiliyor, bunun türlerinden birisi ise Keylogger klavyede yazdığın tüm yazıları kaydeder, resim olarak ve yazı olarak zararlı sahibine iletir. Eğer böyle bir sorunla karşılaştıysanız öncelikle tüm şifrelerinizi değiştirerek, bilgisayar taraması yaparak bu gibi sorunları çözebilirsiniz.
Evet Burada arkadaş doğru söylemiş tarama yapmalısınız.

Merhaba, Windows sistemine zararlı bulaşabiliyor, bunun türlerinden birisi ise keylogger klavyede yazdığın tüm yazıları kaydeder, resim olarak ve yazı olarak zararlı sahibine iletir. Eğer böyle bir sorunla karşılaştıysanız öncelikle tüm şifrelerinizi değiştirerek, bilgisayar taraması yaparak bu gibi sorunları çözebilirsiniz.

Webroot ile sistemi taradım hocam şifreleri tek tek güncelliyorum hocam ayriyetteniki basamaklı doğrulama ile telefonu kaydettim hocam, Yandex hesabını'da kapattım zaten Yandex kullanmıyordum hocam başka önlem öneriniz var mı?

Evet burada arkadaş doğru söylemiş tarama yapmalısınız.

Neyle tarayacağım hocam?

Webroot ile sistemi taradım hocam şifreleri tek tek güncelliyorum hocam ayrıyeten 2 kodlu doğrulama ile telefonu kaydettim hocam, Yandex hesabını'da kapattım zaten Yandex kullanmıyordum hocam başka önlem öneriniz var mı?

Neyle tarayacağım hocam?

2 kodlu doğrulama yaptıysanız zaten geçemezler büyük ihtimalle, MBAM (Malwarebytes) ile taramanızı öneririm.

İlk kez duyuyorum, eğer güvenilir ise yapabilirsiniz. Ancak ben MBAM (Malwarebytes) ile yapılması taraftarıyım.

Yüklüyorum hemen hocam.

@xDarkLyne hocam bir de ben tüm şifreleri değiştirdim yeniledim telefon doğrulamalı yaptım başka bir şey değiştirmeme gerek var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı