TOD TV'ye nasıl üye olacağız giriş yap var ama kayıt ol yok.
Hocam vallahi kod falan hiçbir şey gelmedi numaramızı almamıza rağmen.Hangi aşamadasınız hocam? Bende telefon doğrulama SMS'i uzun sürdü ama o geldikten sonra kupon kodu SMS'i hemen gelmişti.
Hocam TOD TV var ama googlea giriş yapılmıyor yani dediğiniz olmaz.Televizyonunuzdan internete girebiliyorsanız tod sitesine Google üzerinden giriş yapıp yayını açabilirsiniz.
Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde.Bana hala gelmedi 4 gün oldu.
Hocam ben kampanyaya ilk katıldığım gün şöyle bir görsel vardı artık yok onu nerden takip ediyorum bu sayfayı nerden bulabilirim bi bilginiz var mı?Kod stoğu bitmiştir. Ama halen daha kampanyaya katılı devam ediyordur bir süre daha. Kampanya sona erdi uyarısı geç gelir genelde.![]()
Verilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam.Ben tv uygulamasından izleyemiyorum ama tarayıcıdan izleyebiliyorum çözümü var mı bun sorunun
Ne saçma ya tv de verseler ne olacak yaniVerilen paket TV de geçerli olmayan alt paket hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.