Ücretsiz Yandex tod 1 aylık taraftar paketi veriyor!

Yandex yazdıktan sonra 10 saniye bekleyin, ekrana bildirim olarak "bonusu al" butonu gelecek. Oraya tıklamanız lazım, en üstteki linke değil.

Merak ettiğim şey, 31 Mart'a kadar kupon alsak 1 Nisan'da kuponu kullanabilir miyiz?

Onu tam bilmiyorum lakin Samsung tarafından benzer bir kampanya da, son etkinleştirme tarihi vardı. Telefon numarası istediğine göre limitli olabilir yani.

Yapamayanlar başka bir telefondan Chrome kaldırıp yüklesin ve farklı numara kullansınlar.

Maç izlemek için google da kaynaklar varken (araştırınca bulunuyor) 1 aylık (720p 25 fps) tod için numaramı vermem ben şahsen. Sonra spam çağrı SMS geliyor diye şikayetçi oluyoruz. 😂

Numara deyip geçmeyin küçümsemeyin derim. Bir yerden numara sızar bir yerden TC no bir yerden ad soyad vs vs birleştirince gerisini siz düşünün.

Bankadan arıyoruz derler boşluğunuza gelir evet onaylıyorum vs dersiniz geçmiş olsun.

Maç izlemek için google da kaynaklar varken (araştırınca bulunuyor) 1 aylık (720p 25 fps) tod için numaramı vermem ben şahsen. Sonra spam çağrı SMS geliyor diye şikayetçi oluyoruz. 😂

Numara deyip geçmeyin küçümsemeyin derim. Bir yerden numara sızar bir yerden TC no bir yerden ad soyad vs vs birleştirince gerisini siz düşünün.

Bankadan arıyoruz derler boşluğunuza gelir evet onaylıyorum vs dersiniz geçmiş olsun.
Hiçbir yere kaydolmadan, devlet sitelerinden her türlü veri sızmışken sadece bir numarayı saklamak mantıklı değil.

Zaten verilerimiz ücretsiz șekilde internette geziyor. Çokta mühim değil.

Sızacak bir şeyin kalmadı ki 10 yaşındaki bir çocuk bile istediği an her bilgine ulaşabiliyor.

Ben hesabı oluşturdum ama giriş yapamıyorum geçersiz üyelik veya şifre diyor.

Hangi aşamadasınız hocam? Bende telefon doğrulama SMS'i uzun sürdü ama o geldikten sonra kupon kodu SMS'i hemen gelmişti.
Hocam bunu nasıl alıyoruz? Ayarlardan arama motorunu Yandex yap diyor yapıyorum sonra ileriye basıp üste Yandex yazın diyor yazıyorum sadece normal arama yapıyor sms falan filan yok çözemedim bi türlü.

Yandex yazdıktan sonra 10 saniye bekleyin, ekrana bildirim olarak "bonusu al" butonu gelecek. Oraya tıklamanız lazım, en üstteki linke değil.

Merak ettiğim şey, 31 Mart'a kadar kupon alsak 1 Nisan'da kuponu kullanabilir miyiz?

Öyle bir buton gelmedi.

Derbi öncesi güzel oldu, umarım akşam hakem doğrama yapmaz da güzel bir maç izleriz yenmek önemli değil, adaletli maç olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı