Yanında bıçak bulundurmaktan ceza alınır mı?

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba, biliyorsunuz ki ülkede artık kimsenin can güvenliği yok. Akşam geç saatlerde dışarı çıktığımda veya spordan dönerken ciddi anlamda başıma bir şey gelecek ve kendimi savunamayacağım korkusu oluyor şizofrene bağladım artık, bu yüzden yanımda bulundurmak istiyorum. Eşkiya veya yankesici değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece can güvenliğim için. Hukuki açıdan başıma bir şey gelebilir mi?

Gelebilir sopa gibi nesneler kullan. Bıçak taşırsan polis durdurur.

Normalde yasak fakat kullanmadığın sürece fark edilmezsin, yaşadığın şehre ve denetimlere de bağlı fakat kullanmadığın sürece anlaşılmazsın.

Yanında kesici alet taşıman seni de o insanlardan farklı kılmaz. Olmadık bir kavga da bulursun kendini yanında ki kesici aleti çıkarır saplarsın. Her şey böyle başlar zaten kendini korumak için onlar gibi davranmana gerek yok.

Hocam bir keresinde suçsuz yere bıçaklı saldırıya uğramıştım sokak arasında, tek yaptığım yürümekti. Kolum çizilmişti neyse ki ufak yarayla atlattım lakin adamın amacı beni ciddi anlamda yaralamak ve hastanelik etmekti eğer ben yeterince karşı koyamasam canımdan bile olabilirdim. O günden beri asla sokak arasından geçmem bende travmaya neden oldu sürekli arkamdan gelen kişilerden şüphe duyuyorum. Yanımda bir şey bulunsa en azından kendi canımı kurtarabilirim hesabıyla düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…