3 311449 Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 46 7 Temmuz 2023 #1 Steam yeni arayüze geçtikten sonra bir süredir hesap değiştirdiğim zaman sürekli hata mesajı alıyorum. Artık sıkılmaya başladım iyice. Dosya Ekleri 1688691093830.png 38,7 KB · Görüntüleme: 34 1688691116374.png 26 KB · Görüntüleme: 43
Steam yeni arayüze geçtikten sonra bir süredir hesap değiştirdiğim zaman sürekli hata mesajı alıyorum. Artık sıkılmaya başladım iyice.
Çözüm jewiaan 10 Temmuz 2023 Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz?
Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz?
jewiaan Decapat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Yer Bursa, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2023 #2 Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz?
KS KS 3 311449 Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 46 13 Temmuz 2023 #3 jewiaan dedi: Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz?Eki Görüntüle 1855760 Genişletmek için tıkla... Şu anda herhangi bir problem göremiyorum. Teşekkür ederim sanırım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
jewiaan dedi: Steam ayarlarındaki "arayüz" sekmesini açtıktan sonra işaretli ayarı kapatmayı ve "indirmeler" sekmesindeki "indirme önbelleğini temizle" seçeneğini deneyebilir misiniz?Eki Görüntüle 1855760 Genişletmek için tıkla... Şu anda herhangi bir problem göremiyorum. Teşekkür ederim sanırım sorun çözüldü.