Yanlış anlaşılmış olabilir miyim?

KırAtlıLiberal

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
3.308
Çözümler
13
Merhaba arkadaşlar, 2-3 saat önce kütüphaneden gelirken iki kadın balkondan balkona konuşuyorlardı. Ben de yorulmuştum biraz onları dinledim "Bizim kız fizyoloji istiyor" dedi ikisini de tanımıyorum bende lafa atlayıp "kaç bin sıralama yaptı abla?" dedim "o da 300-200 arası bir şey olacak dur bir soruyum" dedi. İçeri sonra apartmanda rastgele yaşlı bastonlu bir adam çıktı bana tip tip bakmaya başladı. Sonra kadın balkona geri geldi eşiyle beraber "240 binmiş" dedi. Ben de "Ha tamam ben 20 bin istiyorum da" dedim. Kocası bana çok agresif bakmıyordu ama yaşlı adam çok agresif bakıyordu. Bende uzaklaştım. Kadın 45-50 yaş civarında vardır, beni sapık sanmış olabilirler mi? Utandım açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlı insanlar bazen böyle şeyleri fazla büyütebiliyorlar. Gerek yaşadıkları zamandaki toplumsal algılar, gerek yetiştiriliş şekilleri. Bence fazla takmayın. Adamın ne düşündüğünü biz bilemeyiz. İçiniz rahat olsun. Utanmanıza gerek yok. Soru sormak gayet güzel bir şey :)
 
Hocam kıza alıcı çıktı sanmıştır amca. Çok da önemli değil yani boşverin. Sizi mahkemeye vermedikleri sürece sorun yoktur.
 

Geri
Yukarı