Yanlış bilgi verenler neden linçleniyor?

Oturduğu evinde hiç cihazı yerinden kaldırmadan oyun oynamak için laptop isteyenlere denk geliyorsan burası ayrı konu. Bunun için de direkt "o paraya masaüstü sistem topla" denmez, hangi amaçla ve hangi şartlarda kullanacağıyla ilgili soru sormak gerekiyor. Şu ana kadar bu şekilde soran sadece birkaç kişiye denk geldim. Geri kalanı direkt "masaüstü topla" diye dalıyorlar konuya.
Sadece yazlık yerine götürmek isteyenler vb. kişiler için de geçerli diye düşünüyorum ama bir üye üniversite derslerim için kullanacağım o yüzden laptop almam gerek diye belirtiği halde "masaüstü topla" diyen oksijensiz solunum yapan varlıklar var o ayrı mesele. Onlar zaten ITX ne demek bilmiyordur.

Sisteme yeni nesil 2 tane ekran kartı al, SLI yap diyen çıkarsa şaşırmam. Geçmişte ne tavsiyeler gördüm. Mesela "en fazla" 2.5 kilogramlık laptop istediğini belirtene 5.5 kilogramlık Alienware öneren bile vardı. Adaptör boyutu falan toplamda çantada en az 4 kilogram fazlası olur.
3090 SLI yapılır o paraya fiyatı da belli oldu (!)
 
Linçlenmesi gerekenler sadece yanlış bilgi verenler değil. Anonimliğin arkasına sığınıp tüm hayatını yalan üzerine kurup aslında yaşamadığı hayatlar üzerinden insanlara tavsiye vermeye kalkanları da linçlemek lazım. :D

İstanbul'da yaşayıp Fransa'da yaşıyorum diyenler, 15-16 yaşında olup kendi şirketim var diyenler, üniversite okumamışken X üniversitesinde okuyup Y ülkesinde master yaptım diyenler, benim babam şununla arkadaş ve böyle böyle maddi gücü var diyenlerle dolu forum. :D Çoğunuzu biliyorum, bir gün dayanamayıp ifşa edeceğim. :D

Geçen haftalarda kim kaç dil biliyor diye konu açıldı, maşallah 4-5 dilden aşağı bilen yok... Türkiye'de sular seller gibi dil öğrenen herkes forumda toplanmış, 14 yaşında olup 5-6 dil sayanlar vardı konuda.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı