Yanlış sıkılan termal macunu temizledim, sıkıntı çıkar mı?

Jasen4141

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistem topladım. Denemek istedim montaj yapmayı ama yapamadım. Stok fanı takarken geri çektim. İşlemcide biraz macun kaldı. Onu temizledim. Stok fandaki macunu da temizledim. Doğru mu yaptım? Montaj yapmaya götürsem macun kullanırlar mi? Macun çok az kaldığı için montaj yapmadım. Elimde macun da olmadığı için. Acaba temizledim diye sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben sistem topladım. Denemek istedim montaj yapmayı ama yapamadım. Stok fanı takarken geri çektim. İşlemcide biraz macun kaldı. Onu temizledim. Stok fandaki macunu da temizledim. Doğru mu yaptım? Montaj yapmaya götürsem macun kullanırlar mi? Macun çok az kaldığı için montaj yapmadım. Elimde macun da olmadığı için. Acaba temizledim diye sorun yaşar mıyım?
Aslında macunu silmek yerine fanı tekrar taksan daha mantıklı olurdu. Sorun olmaz ama montajı yapan adam kalitesiz bir macun sürebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı