Yanlış tercih

Merhaba, ben Anadolu lisesinde okuyorum. Neyse konuya geleyim. Geçen gün AMP tercihi vardı. Ben de yanlışlıkla Anadolu lisesinin tercihi sanıp tercih yaptım. 2 gün sonra meslek lisesine düştüm. Ben Anadolu bölümüne nasıl geçerim yeniden?
Nakil deneyerek başka bir liseye geçmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam yapacak bir şeyiniz yok bence, çünkü tercih ekranında onaylıyor musunuz diye soruyor size, yani tamamen kararın sorumluluğunu almış oluyorsunuz, okul müdürünüzle veya MEB ile iletişime geçmeye çalışın, belki insiyatif gösterebilirler. Profilinizde Hitler'in avatarı olduğundan dolayı bunların hepsi oldu bence :D

Nasıl yaptınız böyle bir şey? Her neyse okul müdürünüze bu durumu söyleyin başka çareniz yok gibi.
Hocam yardım ederler mi ki? Çünkü tercih ekranlarında onaylıyor musunuz diye soruyor her zaman, yani arkadaş kararın sorumluluğunu almış oluyor, burada suçlanacak bir tek konu sahibi var, neden tercih ekranında dikkat etmedi? Madem tercih yapmayı bilmiyorsun Rehberlik öğretmenine, okul müdürüne hatta veline yaptırmak hiç mi aklına gelmedi? Bilmediğiniz şeyi kurcalamayın işte kardeşim.

Hocam yardım ederler mi ki? Çünkü tercih ekranlarında onaylıyor musunuz diye soruyor her zaman, yani arkadaş kararın sorumluluğunu almış oluyor, burada suçlanacak bir tek konu sahibi var, neden tercih ekranında dikkat etmedi? Madem tercih yapmayı bilmiyorsun Rehberlik öğretmenine, okul müdürüne hatta veline yaptırmak hiç mi aklına gelmedi? Bilmediğiniz şeyi kurcalamayın işte kardeşim.
Sanmıyorum ama bir ümit...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı