Yanlış Tuş Yerleştirmesi Sorun Yapar Mı?

Soru

• Nasıl alıştıysan öyle devam et

Oy: 4 40,0%
  • Doğrusuna alış

Oy: 6 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Ludovico

Centipat
Biraz garip olacak ama,
Normalde biliyorsunuz böyle tutuluyor.
Ancak ben alışkanlık gereği;
W = İşaret parmak
A = Orta parmak
D = Baş parmak
S = Yine baş parmak
Shift = Serçe parmak
Yüzük parmağı da gerekirse TAB'a basmak için.
Acaba normal olana alışmaya çalışsam daha iyi olur mu benim için? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 41
Elin/bileğin ağrı yapabilir. 10 parmak klavye kullanımına bak. Burada kaç kişi gerçekten öyle kullanıyor? Ben kullanmıyorum. 8 parmağımı kullanıyormuşum ben. Hızlı yazarken çeşitli hatalar yapmama ve çok uzun süre yazı yazdığımda belirli parmaklarımın ağrımasına yol açıyor o kadar. Çok ağrıdığını düşünüyorsan düzeltmeye çalışabilirsin. Onun dışında ellemezdim ben.

F, R, Q, E gibi tuşlara nasıl basıyorsunuz? Nasıl bu şekilde alıştınız?
F = Baş parmak ama oyun oynarken kullanmıyorum.
R = İşaret parmağı veya baş tam kestiremedim şu anda
Q = Orta parmak
E = İşaret parmağı
Açıkçası nasıl alıştığımı bende pek bilmiyorum ancak kimse bana zamanında şöyle tutacaksın demediğinden olabilir.
Elin/bileğin ağrı yapabilir. 10 parmak klavye kullanımına bak. Burada kaç kişi gerçekten öyle kullanıyor? Ben kullanmıyorum. 8 parmağımı kullanıyormuşum ben. Hızlı yazarken çeşitli hatalar yapmama ve çok uzun süre yazı yazdığımda belirli parmaklarımın ağrımasına yol açıyor o kadar. Çok ağrıdığını düşünüyorsan düzeltmeye çalışabilirsin. Onun dışında ellemezdim ben.
Yıllardır bir kere ağrım olmadı bu nedenle sol bileğimde, ve normali kadar olmasada benim için rahat diyebilirim, sadece bu benim dezavantajım olabilir mi diye sormak istedim.
Dediğim gibi ağrı mevzusu falan yok sadece dezavantajım mıdır? Çünkü bazı tuşlara basarken diğerini bırakmam gerekiyor (yüzük parmağımı pek kullanmadığımdan).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı