Yanlışlıkla 911'i aradim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DnzCgn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 - İ5 13400F - Zotac Rtx 4060 Ti 8gb - G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz (X2) - Gigabyte H610M H V2 - Crucial P5 Plus - Rampage Carisma Mesh 650W

Monitör:165Hz 1 Ms 2K
Klavye: SUMMONER5C-BKCTR

2 - Excalibur G911 - i7 11800H - Rtx 3060 - Kioxia Exceria G2 1TB - 16gb 3200 Mhz Ram
Meslek
Junior Dev.
Merhaba, ben yanlışlıkla TR'den 911'i aradım sorun çıkar mı? Herhangi bir yere basvurmali miyim (Android'de aradığım için konuyu Android aradim)

Son düzenleyen: Moderatör:
FBI ajanlari evinizi basabilir!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey olmaz. Merak etmeyin.
911 aradığınız zaman bulunduğunuz ülkenin acil durum hattına bağlanırsinız.
Amerika polisini aramadiniz merak etmeyin.

Evet 911'i aradığın için tüketici hakem heyetine ve mahkemeye başvurabilirsin.
Tazminat davası açarsın.

Bir şey olmaz.

Bir şey olmaz. Aramanın başka ülkeden yapıldığı tespit edildikten sonra bir şey yapmazlar.
Ek olarak numara 112 üzerine yönlendiriliyor olabilir.

Türkiye de 911 i aradığınız zaman direkt olarak 112 servisine baglanıyorsunuz. Yıllar yıllar önce acaba İngilizce mi açacaklar diye aradım adam buyurun ne vardı dedi kapattım. Sıkıntı olmaz rahat olun. Hele yeni sistemde telesekreter mevzusu var kaydınız bile düşmemiştir.

Türkiye'de 911'e yapılan aramalar 112'ye yönlendiriliyor diye biliyorum. Arama yurt dışına falan gitmiyor yani, en çok yönlendirme sırasında kapatmışsınızdır. Sorun olmaz.

Seni 112'ye bağlıyor. Hattı çok meşgul tutmadıysan sorun yok.
Bu arada 9,1 ve 1 tuşlarına yanlışlıkla basıp, bir de arama tuşuna basmak zor iş.

Seni 112'ye bağlıyor. Hattı çok meşgul tutmadıysan sorun yok.
Bu arada 9,1 ve 1 tuşlarına yanlışlıkla basıp, bir de arama tuşuna basmak zor iş.

Hocam cep modu kapalıydı bir de parmak izi tuşu açma kapama ile birleşik diye bozulur diye korkuyorum ekranı kapamıyom diğer dolu cebe koydum baktım tel bir titredi acil durum numarası yazıyor sonra baktım ayrıntılardan 911 yazıyordu çok pardon deyip kapamıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı