Yanlışlıkla Bedava PES 2021 Sezon Update aldım

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar yeni Steam hesabı açmıştım ve ücretsiz birkaç oyun indiricektim. PES 2021'in Lite sürümü ücretsizdi ve onu indiricektim. Oyunu kütüphaneme ekledim. Ama benim kütüphaneme böyle geldi. Normalde Lite sürümlerde yanında Lite olur ama bende sezon Update yazıyor. Acaba bug oldu da bana paralı oyunu bedavaya mı verdi?

bandicam 2021-01-18 15-35-46-234.jpg

Ben bu oyunun Lite sürümünü daha önceden eski hesabımda da vardı ama ben aşağıdaki fotoğraftaki gibi indirmiştim.

bandicam 2021-01-18 15-40-11-858.jpg

İnanmayan arkadaşlar için Hesabım kısıtlı yani daha bugün açtım ve hiç para yüklemedim.

bandicam 2021-01-18 15-37-13-463.jpg

Az önce kütüphaneme PES 2021 sezon Update olarak gelince bir an şaşırdım. Steama bug mu oldu da bu 65 TL'lik oyunu bana bedavaya verdi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni Steam hesabı açmıştım ve ücretsiz birkaç oyun indiricektim. PES 2021'in Lite sürümü ücretsizdi ve onu indiricektim. Oyunu kütüphaneme ekledim. Ama benim kütüphaneme böyle geldi. Normalde Lite sürümlerde yanında Lite olur ama bende sezon Update yazıyor. Acaba bug oldu da bana paralı oyunu bedavaya mı verdi?

Eki Görüntüle 841776

Ben bu oyunun Lite sürümünü daha önceden eski hesabımda da vardı ama ben aşağıdaki fotoğraftaki gibi indirmiştim.

Eki Görüntüle 841778

İnanmayan arkadaşlar için Hesabım kısıtlı yani daha bugün açtım ve hiç para yüklemedim.

Eki Görüntüle 841780

Az önce kütüphaneme PES 2021 sezon Update olarak gelince bir an şaşırdım. Steama bug mu oldu da bu 65 TL'lik oyunu bana bedavaya verdi? Şu an heyecandan çıldırıyorum.:D
ah be aga ne kadar da sevinmişsin :(

Bende Pes 2021 Lite'ı Steam kütüphaneme ekledim. Aynısı oldu. Yani Pes 2021 Season Update olarak kütüphaneme eklendi.
Bendede pes 21 çıkmadan önce pes 20 ücretsiz göründü ama lite değildi hemen kaptım nerden bilion diye sorarsanız lite olup-olmadığını benim hesapta lite vardı zaten eğer lite olsa nasıl şimdi al desin ve ücretsiz görünüyodu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı