meloterim Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Silinmeyem inatçı dosyayı silmeye çalışırken yanlışlıkla Dosya Gezgini'ni. Sildim ne yapmalıyım?
Sistemdeki Sorun Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Nasıl yani? Eğer Dosya Gezgini'ni sildiyseniz ekranınız simsiyah olmalı. Konu açamazsınız. Ki Dosya Gezgini'ni silmemişsinizdir Görev Yöneticisi'nden kapatmışsınızdır.
Nasıl yani? Eğer Dosya Gezgini'ni sildiyseniz ekranınız simsiyah olmalı. Konu açamazsınız. Ki Dosya Gezgini'ni silmemişsinizdir Görev Yöneticisi'nden kapatmışsınızdır.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.847 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 CMD' yi Yönetici Olarak Çalıştırıp sfc /scannow yazın. Sonra yeniden başlatın bilgisayarı. (Dedikleri gibi silinmez ama Win + R yapıp explorer yazarsanız açılabilir.)
CMD' yi Yönetici Olarak Çalıştırıp sfc /scannow yazın. Sonra yeniden başlatın bilgisayarı. (Dedikleri gibi silinmez ama Win + R yapıp explorer yazarsanız açılabilir.)
payelm Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 meloterim dedi: Silinmeyem inatçı dosyayı silmeye çalışırken yanlışlıkla Dosya Gezgini'ni. Sildim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Silinmez.
meloterim dedi: Silinmeyem inatçı dosyayı silmeye çalışırken yanlışlıkla Dosya Gezgini'ni. Sildim ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Silinmez.