Yanlışlıkla faturalı hatta geçmek

Makaleler
1
Kardeşim telefondayken Vodafone müşteri hizmetleri aramış, faturalı hatta geçirmiş. Ben, gün içerisinde aradım bunu öğrenince. Bana 1 aylık deneyin 3 Temmuz'dan sonra çıkabilirsiniz dediler bizi arayarak. Şu an geçsem ne olur? Babama söylemek istemiyorum, bir ücret çıkartırlar mı?

Kardeşim telefondayken Vodafone müşteri hizmetleri aramış, faturalı hatta geçirmiş. Ben, gün içerisinde aradım bunu öğrenince. Bana 1 aylık deneyin 3 Temmuz'dan sonra çıkabilirsiniz dediler bizi arayarak. Şu an geçsem ne olur? Babama söylemek istemiyorum, bir ücret çıkartırlar mı?

Öyle iş mi olur? Gidip sözleşme imzalamak gerekiyor. :D

Kardeşim telefondayken Vodafone müşteri hizmetleri aramış, faturalı hatta geçirmiş. Ben gün içerisinde aradım bunu öğrenince. Bana 1 aylık deneyin 3 Temmuz'dan sonra çıkabilirsiniz dediler bizi arayarak şu an geçsem ne olur? Babama söylemek istemiyorum bir ücret çıkartırlar mı?
İlk öncelikle geçmiş olsun. Paket varsa ücret alırlar. Ama deneyin dediyse ücret çıkarmazlar bence sonuçta dene demiş.

Öyle bir şeyin imkanı yok hocam. Sizi faturalı hatta geçirmek için bayiye davet edip sözleşme imzalamanız gerekiyor. Şayet öyle onaylansa bile Tahhüüt için bu şart.
Hocam yalan söylenecek bir durum yok, Kardeşim 12 yaşında bana faturasız paketler 40 TL altı yokmuş faturalı paket falan önermişler onaylıyor musunuz demişler o da kabul etmiş. dedi.

Hat sahibi kim? 12 yaşında olan birisinin sözü nasıl dinlenir? İlk ay cayma ödemeden ayrılabiliyorsunuz diye biliyorum. Cayma bedeli isterlerse Hakem Heyetine başvurursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı