- Makaleler
- 1
Babamın üstüne.Hat sizin üstünüze mi ? Yoksa babanızın mı ?
Babamın üstüne.Hat sizin üstünüze mi ? Yoksa babanızın mı ?
Müşteri hizmetlerini arayın. Hattın takılı olduğu telefon ve babanızın kimliği yanınızda olsun. Müşteri hizmetlerini arayın. Durumu izah edin. Yani bir şekilde iptal etmeye çalışın.Babamın üstüne.
Konu troll olduğu belli.
Bir telefonda ve 12 yaş çocuğun sözünü dinlerler mi sence?Güzel kardeşim neyin Troll'ünü yapacağım para isterler mi onu soruyorum. Babama söylemek pek istemiyorum.
İster inan ister inanma babamın doğum tarihini sormuşlar ardından geçirmişler.Bir telefonda ve 12 yaş çocuğun sözünü dinlerler mi sence?
Ve sözlü değil yazılı onay alıyorlar. Konu troll.Güzel kardeşim neyin Troll'ünü yapacağım para isterler mi onu soruyorum. Babama söylemek pek istemiyorum.
Yahu birader inanmıyorsan ara sor. Sözlü onay alıyorlar.Ve sözlü değil yazılı onay alıyorlar. Konu troll.
Kardeşim yeme bizi taahhüt yapıyorlar. Ne sesli onayı.Yahu birader inanmıyorsan ara sor. Sözlü onay alıyorlar.
Bunu yaşamış ve aynı operatörden yaşamış biri olarak konuşucam. Faturalı hatta geçmek artık 1 tıkla oluyor hiçbir şey imzalamıyorsunuz. Kendi hattımda küçükken yanlışlıkla basmıştım. Ve bize ilk 1 ayı ödetmişlerdi iptal etsekte. Ailem büyük ihtimal THH ile uğraşmak istemedi.Kardeşim telefondayken Vodafone müşteri hizmetleri aramış, faturalı hatta geçirmiş. Ben, gün içerisinde aradım bunu öğrenince. Bana 1 aylık deneyin 3 Temmuz'dan sonra çıkabilirsiniz dediler bizi arayarak. Şu an geçsem ne olur? Babama söylemek istemiyorum, bir ücret çıkartırlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.