xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 19 Mart 2024 #21 Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun kârlı çıkarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2025
Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun kârlı çıkarsın.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Mart 2024 #22 726124 dedi: Uyu ama lütfen şikayette de bulun ibreti alem olsun iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin. emre_2280 dedi: Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
726124 dedi: Uyu ama lütfen şikayette de bulun ibreti alem olsun iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin. emre_2280 dedi: Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.724 Çözümler 8 19 Mart 2024 #23 emirhannk dedi: 1 kuruş bile alamazsın. Siber suçlarla çok ilgilenilmiyor dünya genelinde. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun. Para gelse de gelmese de çok olmaya başladı bunlar artık. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2025
emirhannk dedi: 1 kuruş bile alamazsın. Siber suçlarla çok ilgilenilmiyor dünya genelinde. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun. Para gelse de gelmese de çok olmaya başladı bunlar artık.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #24 260112 dedi: Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin. Gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eline kanıt veriyorlar o yandan iyi. Umarım atılan fotoğrafları kaydeder.
260112 dedi: Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin. Gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eline kanıt veriyorlar o yandan iyi. Umarım atılan fotoğrafları kaydeder.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Mart 2024 #25 xelys dedi: Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun karlı çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Avukat masrafları daha fazla tutar boş iş. Dava sürecini bahsetmiyorum bile. Uçmayın bu kadar. 726124 dedi: Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun para gelsede gelmesede çok olmaya başladı bunlar artık. Genişletmek için tıkla... Ben kıstırsam avukat kuzenle güzel şeyler yapacağımda başıma gelmedi bir. Avukat tanıdık olmasa uğraşmazdım.
xelys dedi: Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun karlı çıkarsın. Genişletmek için tıkla... Avukat masrafları daha fazla tutar boş iş. Dava sürecini bahsetmiyorum bile. Uçmayın bu kadar. 726124 dedi: Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun para gelsede gelmesede çok olmaya başladı bunlar artık. Genişletmek için tıkla... Ben kıstırsam avukat kuzenle güzel şeyler yapacağımda başıma gelmedi bir. Avukat tanıdık olmasa uğraşmazdım.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 19 Mart 2024 #26 emre_2280 dedi: Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat. Genişletmek için tıkla... Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu?
emre_2280 dedi: Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat. Genişletmek için tıkla... Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.546 Çözümler 131 19 Mart 2024 #27 Rahat ol, hiçbir şey yapamaz. Siber suçlara şikayet edip başını ağrıtabilirsin hatta. Gına geldi artık şu ortaokullu "hekır" bebelerden. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2025
Rahat ol, hiçbir şey yapamaz. Siber suçlara şikayet edip başını ağrıtabilirsin hatta. Gına geldi artık şu ortaokullu "hekır" bebelerden.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #28 diocletian dedi: Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Neden olsun? Elinde kanıtı olduktan sonra bir sorun olmaz. Ha tabii ebeveyniyle gitmesi daha doğru ki kaale alsınlar.
diocletian dedi: Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Neden olsun? Elinde kanıtı olduktan sonra bir sorun olmaz. Ha tabii ebeveyniyle gitmesi daha doğru ki kaale alsınlar.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 19 Mart 2024 #29 diocletian dedi: Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt şikayetçi olmak için reşit olmak gerekmiyor diye biliyorum. Aileye haber verilir tabii ki. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2025
diocletian dedi: Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt şikayetçi olmak için reşit olmak gerekmiyor diye biliyorum. Aileye haber verilir tabii ki.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.546 Çözümler 131 19 Mart 2024 #30 Yakalanıyor ama maalesef hiç bir şey yapılmıyor. 1 sene önce, eski sınıfımda bu tarz işlerle uğraşan bir çocuk vardı, ifadesini alıp geri eve gönderiyorlardı çocuğu.
Yakalanıyor ama maalesef hiç bir şey yapılmıyor. 1 sene önce, eski sınıfımda bu tarz işlerle uğraşan bir çocuk vardı, ifadesini alıp geri eve gönderiyorlardı çocuğu.