Yanlıslıkla IP adresimi başka birilerine attım

Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun kârlı çıkarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin.

Gerek yok.
Eline kanıt veriyorlar o yandan iyi. Umarım atılan fotoğrafları kaydeder.

Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun karlı çıkarsın.

Avukat masrafları daha fazla tutar boş iş. Dava sürecini bahsetmiyorum bile. Uçmayın bu kadar.

Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun para gelsede gelmesede çok olmaya başladı bunlar artık.

Ben kıstırsam avukat kuzenle güzel şeyler yapacağımda başıma gelmedi bir. Avukat tanıdık olmasa uğraşmazdım.

Rahat ol, hiçbir şey yapamaz. Siber suçlara şikayet edip başını ağrıtabilirsin hatta.
Gına geldi artık şu ortaokullu "hekır" bebelerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakalanıyor ama maalesef hiç bir şey yapılmıyor. 1 sene önce, eski sınıfımda bu tarz işlerle uğraşan bir çocuk vardı, ifadesini alıp geri eve gönderiyorlardı çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…