Uyu ama lütfen şikayette de bulun ibreti alem olsun iyi olur.
Gerek yok.Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat.
1 kuruş bile alamazsın. Siber suçlarla çok ilgilenilmiyor dünya genelinde.
Eline kanıt veriyorlar o yandan iyi. Umarım atılan fotoğrafları kaydeder.Uğraşmaya gerek yok. Belli konu sahibinin yaşı da pek büyük değil. Engellesin geçsin.
Gerek yok.
Düşüncelerine değmez, engelle ve rahat uyu hiçbir şey olmaz. Peşlerini bırakmak istemezsen ailenle birlikte şikayette bulun karlı çıkarsın.
Vallahi bilmiyorum pek ama gene de şikayette bulunsun para gelsede gelmesede çok olmaya başladı bunlar artık.
Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu?Dostum karakola gittiğini söyle ve çok umursamaz tavır takıl onlara karşı. Yarın da karakola git durumu anlat.
Neden olsun? Elinde kanıtı olduktan sonra bir sorun olmaz. Ha tabii ebeveyniyle gitmesi daha doğru ki kaale alsınlar.Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu?
Karakola böyle bir şikayette bulunmak için reşit olmak gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.