Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2021 #21 Midendeki aside değmeden yok olmuştur.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 15 Mayıs 2021 #22 Tayvan'da sinekli tost falan yiyorlar, bir şey olmaz midendeki asit eritir. Bu arada tadı nasıldı?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 15 Mayıs 2021 #23 Cakif dedi: Sanırım gaz yapıyordu ve çok kötü kokuyordu ama fazla yersen. Kendim yaşadım Genişletmek için tıkla... Oturup karınca mı yediniz hocam?
Cakif dedi: Sanırım gaz yapıyordu ve çok kötü kokuyordu ama fazla yersen. Kendim yaşadım Genişletmek için tıkla... Oturup karınca mı yediniz hocam?
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 15 Mayıs 2021 #24 Yamaner dedi: Merhabalar, daha demin bir poğça alayım dedim üstünde 1-2 karınca vardı ve yedim yarımına gelince fark ettim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Poğaçayı fırından aldıysanız geri götürün. Bir daha da ordan almayın.
Yamaner dedi: Merhabalar, daha demin bir poğça alayım dedim üstünde 1-2 karınca vardı ve yedim yarımına gelince fark ettim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Poğaçayı fırından aldıysanız geri götürün. Bir daha da ordan almayın.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 15 Mayıs 2021 #25 suleymandy dedi: Karınca'nın zehirlisi mi olurmuş? Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl zehirlileri var. Tek ısırıkla insanı felç edebilen türleri bile vardı.
suleymandy dedi: Karınca'nın zehirlisi mi olurmuş? Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl zehirlileri var. Tek ısırıkla insanı felç edebilen türleri bile vardı.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #26 Hollywoo dedi: Hem de nasıl zehirlileri var. Tek ısırıkla insanı felç edebilen türleri bile vardı. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşanıyordur onlar, Değil mi?
Hollywoo dedi: Hem de nasıl zehirlileri var. Tek ısırıkla insanı felç edebilen türleri bile vardı. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yaşanıyordur onlar, Değil mi?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 898 15 Mayıs 2021 #27 Rediph dedi: Tayvan'da sinekli tost falan yiyorlar, bir şey olmaz midendeki asit eritir. Bu arada tadı nasıldı? Genişletmek için tıkla... Tadını alamadım
Rediph dedi: Tayvan'da sinekli tost falan yiyorlar, bir şey olmaz midendeki asit eritir. Bu arada tadı nasıldı? Genişletmek için tıkla... Tadını alamadım
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #28 Yamaner dedi: Merhabalar, daha demin bir poğça alayım dedim üstünde 1-2 karınca vardı ve yedim yarımına gelince fark ettim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım bilerek ağzına açıp sineği yuttu. İlk başta ses gelmiş ve sonrasında mideye girince ses kesilmiş.
Yamaner dedi: Merhabalar, daha demin bir poğça alayım dedim üstünde 1-2 karınca vardı ve yedim yarımına gelince fark ettim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşım bilerek ağzına açıp sineği yuttu. İlk başta ses gelmiş ve sonrasında mideye girince ses kesilmiş.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 15 Mayıs 2021 #29 Türkiye de yaşam çok kolay protein kaynağım karınca.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #30 ketofilen dedi: Oturup karınca mı yediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Küçükken bahçemizde yemiştim biraz.
ketofilen dedi: Oturup karınca mı yediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Küçükken bahçemizde yemiştim biraz.