code 202 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 210 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #11 RAZI dedi: Arkadaşlar yemek yiyordum. Neyse yemeği yuttum boğazımda bir şeyler hissettim sonra kopardığım ekmeğe gidip bir baktım içinde hamam böcekleri varmış. Hamam böceği olduğunu da bilmiyorum ki annemler sarı böcek diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hamam böceği adam olabilirsin
RAZI dedi: Arkadaşlar yemek yiyordum. Neyse yemeği yuttum boğazımda bir şeyler hissettim sonra kopardığım ekmeğe gidip bir baktım içinde hamam böcekleri varmış. Hamam böceği olduğunu da bilmiyorum ki annemler sarı böcek diyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hamam böceği adam olabilirsin
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 21 Mayıs 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RAZI Hectopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #13 definitivedition dedi: Yediysen yedin boğazından gitti biz ne yapalım çekip alalım mı kanka. Troll olduğu kesin olan konular neden onaylanıyor? Genişletmek için tıkla... Kardeşim böyle şeyin şakasını olur ben birşey olurmu diye soruyorum size Bgrgunner dedi: Git mideni yıkattır biz napalım burda. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sadece öneri teselli birşey istedim böyle şeyin şakasını olur 646148 dedi: Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Yok aga normal fırından aldık ya ev böcekleri girmiş içine büyükler ama
definitivedition dedi: Yediysen yedin boğazından gitti biz ne yapalım çekip alalım mı kanka. Troll olduğu kesin olan konular neden onaylanıyor? Genişletmek için tıkla... Kardeşim böyle şeyin şakasını olur ben birşey olurmu diye soruyorum size Bgrgunner dedi: Git mideni yıkattır biz napalım burda. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sadece öneri teselli birşey istedim böyle şeyin şakasını olur 646148 dedi: Ekmeklerin içinde hamam böceği nasıl var hocam dağdan mı aldınız, ve sarı böcek Google'ye arattığınızda hamam böceği olduğunu görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Yok aga normal fırından aldık ya ev böcekleri girmiş içine büyükler ama
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mayıs 2023 #14 RAZI dedi: Kardeşim böyle şeyin şakasını olur ben birşey olurmu diye soruyorum size Kardeşim sadece öneri teselli birşey istedim böyle şeyin şakasını olur Yok aga normal fırından aldık ya ev böcekleri girmiş içine büyükler ama Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun ne diyeyim, ben de olsa travma olurdu zar zor ekmek yerdim.
RAZI dedi: Kardeşim böyle şeyin şakasını olur ben birşey olurmu diye soruyorum size Kardeşim sadece öneri teselli birşey istedim böyle şeyin şakasını olur Yok aga normal fırından aldık ya ev böcekleri girmiş içine büyükler ama Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun ne diyeyim, ben de olsa travma olurdu zar zor ekmek yerdim.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 21 Mayıs 2023 #15 Böcekler komünist sanırım. Şaka bir yana, ekmeğin içinde ne işleri var? Troll konu.
RAZI Hectopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #16 453476 dedi: Böcekler komünist sanırım. Şaka bir yana, ekmeğin içinde ne işleri var? Troll konu. Genişletmek için tıkla... Ya kanki vallahi troll değil, ev böcekleri girmiş, böyle şeyin şakası mı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
453476 dedi: Böcekler komünist sanırım. Şaka bir yana, ekmeğin içinde ne işleri var? Troll konu. Genişletmek için tıkla... Ya kanki vallahi troll değil, ev böcekleri girmiş, böyle şeyin şakası mı olur?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.389 Çözümler 6 21 Mayıs 2023 #17 Bedava protein aga, afiyet olsun.
Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 21 Mayıs 2023 #18 Afiyet olsun kardeşim.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 21 Mayıs 2023 #19 Bir şey olmaz, üstüne bir bardak soğuk su için iyi gelir. Benim okurken midem bulandı siz görünce nasıl kusmadınız?
Bir şey olmaz, üstüne bir bardak soğuk su için iyi gelir. Benim okurken midem bulandı siz görünce nasıl kusmadınız?
dorran Picopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #20 Ruben dedi: Bende kurtçuk yedim. Genişletmek için tıkla... Kurtçuk herkes yemiştir zaten. Adam hamam böceğinden bahsediyor.
Ruben dedi: Bende kurtçuk yedim. Genişletmek için tıkla... Kurtçuk herkes yemiştir zaten. Adam hamam böceğinden bahsediyor.