Emirhan Polat
Decapat
Arkadaşlar gördüğünüz üzere bu usb kablonun ucu telefonuma zarar verebilir mi? Şarj oluyor ama içimde şüphe kaldı. Bu pin kesin yanmış mıdır?
Eki Görüntüle 1279599
Arkadaşlar gördüğünüz üzere bu USB kablonun ucu telefonuma zarar verebilir mi? Şarj oluyor ama içimde şüphe kaldı. Bu pin kesin yanmış mıdır?
Çoğu Apple kullanıcısı dördüncü pinin gazabına uğramıştır. Herhangi bir sıkıntı olmaz.Pin, pozitif veya negatif voltaj bağlantısına sahiptir. Konektör iPhone veya iPad'in aydınlatma bağlantı noktasına takıldığında, kablo cihaza bağlandığında küçük bir kıvılcım aralığı oluşabilir.
Bunun olası nedeni, bir kondansatörün şarj olması ve saniyenin bir kısmı için daha fazla akım çekmesidir. Elektrik akımı plakalar arasında kolayca atlayabildiğinden, bu fazla mesai bakırın aşınmasına ve pinin siyah görünmesine neden olur.
Fakat evde bulabildiğim tek orijinal şarj kablosu bu, Apple Sertifikası olmayan, replika bir şarj aleti kullanmak istemiyorum açıkçası.Kullanma aşınmış.
Eminsiniz değil mi? Cihazıma zarar gelmesini istemiyorum çünkü.Çoğu Apple kullanıcısı dördüncü pinin gazabına uğramıştır. Herhangi bir sıkıntı olmaz.
Bilemiyorum, tek orijinal bu.Kullanma bence hasar görmüş gereğinden fazla bataryaya güç verebilir.
Bir senedir Spigen kablomu böyle kullanıyorum. Cihazımda herhangi bir zararını görmedim.Eminsiniz değil mi? Cihazıma zarar gelmesini istemiyorum çünkü.
Fakat evde bulabildiğim tek orijinal şarj kablosu bu, Apple sertifikası olmayan, replika bir şarj aleti kullanmak istemiyorum açıkçası.
Eminsiniz değil mi? Cihazıma zarar gelmesini istemiyorum çünkü.
Bilemiyorum, tek orijinal bu.