Yapabilecek bir şey yok

Selam. Ben gerçekten ya boşluktayım ya da hiçbir şey yapamıyorum geçen sene LGS çalışırken bu hissler yoktu ders çalışırken sıkıntı olmuyordu ama sınavdan sonra yapacak hiçbir şey yok. Oyun desem oynayacak güzel oyun yok arkadaş deseniz forum dışıında aktivite yapabileceğim arkadaşım yok. Sap gibi sürekli evdeyim. Gerçekten çok sıkılıyorum, yani maddi sıkıntım da yok ama yapacağım ne bir şey ne arkadaşım var. Ne yapabilirim?

Üniversite sınavına hazırlanabilirsin.

Selam. Ben gerçekten ya boşluktayım ya da hiçbir şey yapamıyorum geçen sene LGS çalışırken bu hissler yoktu ders çalışırken sıkıntı olmuyordu ama sınavdan sonra yapacak hiçbir şey yok. Oyun desem oynayacak güzel oyun yok arkadaş deseniz forum dışıında aktivite yapabileceğim arkadaşım yok. Sap gibi sürekli evdeyim. Gerçekten çok sıkılıyorum, yani maddi sıkıntım da yok ama yapacağım ne bir şey ne arkadaşım var. Ne yapabilirim?

Hoşlandığın spor dalına gidebilirsin gitar gibi enstürmanlar çalabilirsin
Ben yemek yemeyi seviyorum ayrıca şehirleri gezebilirsin imkanın varsa ve Valorant oynayabilir bursaspora destek olabilirsin.

Hoşlandığın spor dalına gidebilirsin gitar gibi enstürmanlar çalabilirsin.
Ben yemek yemeyi seviyorum ayrıca şehirleri gezebilirsin imkanın varsa ve Valorant oynayabilir bursaspora destek olabilirsin.

Valroant oynuyorum yemek yiyemem spora gidiyorum hocam spor dalı olarak futbol istiyorum ama ailem göndermiyor.

Kısacası tam olarak sizce ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Valroant oynuyorum yemek yiyemem spora gidiyorum hocam spor dalı olarak futbol istiyorum ama ailem göndermiyor.

Kısacası tam olarak sizce ne yapmalıyım.

Hocam kendinize bir şeyler katın ben bu sıralar pentesting e sardım ve öğrenmem gereken çol şey olduğunu fark ettim keşke daha önceden Python, C, JavaScript, HTML, falan öğrenseydim dedim çünkü ben 16 yaşındayım 11.sınıfa geçtim 2 yılım var sonra üniversite en azından öyle olacağını düşünüyorum zaten pentesting içinde okumam gerekiyor üniversiteyi.

Geçmi kaldım peki hayır kalmadım ama her şey çok üst üste binecek gibi geliyor okulların açılmasına 30 gün falan kaldı.

Linux, network, ve en son olarak hacking yani pentesting öğrenmem lazım bunların yanı sıra bahsettiğim gibi Python, C, JavaScript, HTML de öğretmem lazım 30 günde Linux'u temelden çözerim zaten apt, ifconfig, iwconfig, service networkmanager, service Apache, dpkg, mkdir, rm, nano, CD, ls, macchanger gibi pek çok komutu biliyorum çoğu kalide var sadece biliyorum tabii başka şinuz dağıtımınada indirebilirler.

Yani hocam uzun lafın kısası son 30 gününüzde kendiniz için yaralı olacak hayatınıza faydalı olacak şeyler yapın yeni şeyler öğrenin. Bildiklerinizi tazeleyin.

Bana kalırsa ben robotik kodlamadabilmek istiyorum yazılımda, bilgisayarda, pentesting de, elektrik elektronik de çünkü geleceğinde meslekleri var ve bana kalırsa bunlar kritik meslekler arasında ileriki gelecekte doktorluk bile ortadan kaybolabilir teknoloji sayesinde.

Zaten robotik kodlama yazılım bilen biri tüm elektronik cihazlara hükmeder.

Çok konuştum özür dilerim.

Bir işte çalışmaya başlıyabilirsiniz.
Bende yaz başlangıcında boşluktaydım ve bilgisayarcıda çalışmaya başladım. Sevebileceğiniz bir işte çalışmayı deneyebilirsiniz. Şu anda hiç sıkılmıyorum. Sabah 9'da işe gidiyorum Saat 9 veya daha geç saatlerde işten çıkıyorum.

Son düzenleme:
Bir işte çalışmaya başlıyabilirsiniz.
Bende yaz başlangıcında boşlutaydım ve bilgisayarcıda çalışmaya başladım. Sevebileceğiniz bir işte çalışmayı deneyebilirsiniz. Şu anda hiç sıkılmıyorum. Sabah 9'da işe gidiyorum saat 9 veya daha geç saatlerde işten çıkıyorum.

Evet hocam bende bilgisayar cı ya da tamirci gibi bir yerde çalışmak istiyorum zamanında televizyon tamircisinde çalıştım fakat 1 hafta sonra adam beni kovdu galiba işini elinden almamdan korktu çünkü bayağı hevesliyim bu konulara.

Doğrusu adamın yerinde ben olsam bende kendimden korkardım 😃

Olsun işte yaşıtların 12. sınıfta gece gündüz çalışırken sen rahat rahat takılırsın. Hem sıkılıyorum diyorsun bence geleceğine yatırım yapabileceğin bir öneri.

Öyle hocam da bende 11.sınıf oldum çalışmam gerekiyor okuldan verilen TYT testleri var daha kapağını bile açmadım çünkü ne bileyim yaz tatilindeyiz bu tatilin anlamına aykırı geliyor yoksa yapmam gerekenlerin bende farkındayım büyük ihtimalle komu sahibide farkında.

Öyle hocam da bende 11.sınıf oldum çalışmam gerekiyor okuldan verilen TYT testleri var daha kapağını bile açmadım çünkü ne bileyim yaz tatilindeyiz bu tatilin anlamına aykırı geliyor yoksa yapmam gerekenlerin bende farkındayım büyük ihtimalle komu sahibide farkında.

Salla tatili falan yardır bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı