Peki sizin genel olarrak önerebileceğin oyun var mı acaba?
Selam. Ben gerçekten ya boşluktayım ya da hiçbir şey yapamıyorum geçen sene LGS çalışırken bu hissler yoktu ders çalışırken sıkıntı olmuyordu ama sınavdan sonra yapacak hiçbir şey yok. Oyun desem oynayacak güzel oyun yok arkadaş deseniz forum dışıında aktivite yapabileceğim arkadaşım yok. Sap gibi sürekli evdeyim. Gerçekten çok sıkılıyorum, yani maddi sıkıntım da yok ama yapacağım ne bir şey ne arkadaşım var. Ne yapabilirim?
Üniversite sınavına hazırlanabilirsin.
Selam. Ben gerçekten ya boşluktayım ya da hiçbir şey yapamıyorum geçen sene LGS çalışırken bu hissler yoktu ders çalışırken sıkıntı olmuyordu ama sınavdan sonra yapacak hiçbir şey yok. Oyun desem oynayacak güzel oyun yok arkadaş deseniz forum dışıında aktivite yapabileceğim arkadaşım yok. Sap gibi sürekli evdeyim. Gerçekten çok sıkılıyorum, yani maddi sıkıntım da yok ama yapacağım ne bir şey ne arkadaşım var. Ne yapabilirim?
Hoşlandığın spor dalına gidebilirsin gitar gibi enstürmanlar çalabilirsin.
Ben yemek yemeyi seviyorum ayrıca şehirleri gezebilirsin imkanın varsa ve Valorant oynayabilir bursaspora destek olabilirsin.
Valroant oynuyorum yemek yiyemem spora gidiyorum hocam spor dalı olarak futbol istiyorum ama ailem göndermiyor.
Kısacası tam olarak sizce ne yapmalıyım.
Olsun işte yaşıtların 12. sınıfta gece gündüz çalışırken sen rahat rahat takılırsın. Hem sıkılıyorum diyorsun bence geleceğine yatırım yapabileceğin bir öneri.Erken değil mi? Daha yeni 9.sınıfa geçtim.
Bir işte çalışmaya başlıyabilirsiniz.
Bende yaz başlangıcında boşlutaydım ve bilgisayarcıda çalışmaya başladım. Sevebileceğiniz bir işte çalışmayı deneyebilirsiniz. Şu anda hiç sıkılmıyorum. Sabah 9'da işe gidiyorum saat 9 veya daha geç saatlerde işten çıkıyorum.
Olsun işte yaşıtların 12. sınıfta gece gündüz çalışırken sen rahat rahat takılırsın. Hem sıkılıyorum diyorsun bence geleceğine yatırım yapabileceğin bir öneri.
Öyle hocam da bende 11.sınıf oldum çalışmam gerekiyor okuldan verilen TYT testleri var daha kapağını bile açmadım çünkü ne bileyim yaz tatilindeyiz bu tatilin anlamına aykırı geliyor yoksa yapmam gerekenlerin bende farkındayım büyük ihtimalle komu sahibide farkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.