TKSN Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Yazılıma başlamak istiyorum. Hedefim yapay zeka yapmak. Hangi dili öğrenmeliyim ve kod yazabileceğim program önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
Yazılıma başlamak istiyorum. Hedefim yapay zeka yapmak. Hangi dili öğrenmeliyim ve kod yazabileceğim program önerebilir misiniz?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.073 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #2 ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 21 Şubat 2023 #3 iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Python ile başlanabilir. Tek başına tabii ki yeterli değil ama iyi bir başlangıç.
iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Python ile başlanabilir. Tek başına tabii ki yeterli değil ama iyi bir başlangıç.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 21 Şubat 2023 #4 iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bunlar güzel bir başlangıç.
iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bunlar güzel bir başlangıç.
TKSN Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #5 Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 598256 dedi: Evet bunlar güzel bir başlangıç. Shinya Kogami dedi: Python ile başlanabilir. Tek başına tabii ki yeterli değil ama iyi bir başlangıç. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. iKayraOnur dedi: ChatGPT, Python ile yazılmış. Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 598256 dedi: Evet bunlar güzel bir başlangıç. Shinya Kogami dedi: Python ile başlanabilir. Tek başına tabii ki yeterli değil ama iyi bir başlangıç. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 637 Çözümler 3 22 Şubat 2023 #6 Günümüzde Python, yapay zeka tarafında şart olan bir dil.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 22 Şubat 2023 #7 TKSN dedi: Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... Anaconda/spyder olabilir.
TKSN dedi: Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... Anaconda/spyder olabilir.
hamer1818 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 30 22 Şubat 2023 #8 TKSN dedi: Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... Visual studio code uygulamasını kullanabilirsin.
TKSN dedi: Python ile başlamaya karar verdim teşekkür ederim. Peki kullanabileceğim hangi uygulamaya önerebilirsiniz kod yazmak için. Genişletmek için tıkla... Visual studio code uygulamasını kullanabilirsin.
S SciFi Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #9 Anaconda ve jupyter öneririm