YouTube Yapay zeka ile oluşturulan thumbnail para kazanmaya engel mi?

graphic

Hectopat
Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere yapay zeka ile üretilen ön kapak görseller YouTube için para kazanma engeli vs var mı acaba? Benim düşüncem olmaması lazım keza büyük sayfaların geneli yapay zeka ile yapıyor ön kapak görsellerini?

Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere yapay zeka ile üretilen ön kapak görseller YouTube için para kazanma engeli vs var mı acaba? Benim düşüncem olmaması lazım keza büyük sayfaların geneli yapay zeka ile yapıyor ön kapak görsellerini?
Para kazanmaya engel değil ama bunu her yerde söylerseniz büyük linç yersiniz bunun başlıca sebeplerinden biri kolay kaçanları sevmez youtube kitlesi hiç bir zaman bazı kanallardan başka yerlerden thumnail aldıgı için büyük eleştiriler yedi siz üretgen dolgu ile yaptıgınız thumbnaillere ne dicekler bilemeyiz.

Hocam, sadece sarı dolar (uygunsuz içerik) para kazanmayı engeller. Buna rağmen bundan para kazanabilirsiniz ama cidden çok çok ufak rakamlarda.

Amatör olarak Youtube içeriği üretiyorum. Böyle birşey duymadım. Youtube'de thumbnailleri yapay zeka ile yaparsan para kazanamazsın diye bir koşul ben görmedim. Aksine yapay zeka ile çok iyi şeyler üretirsen daha fazla önplana çıkabileceğini düşünüyorum. "Ozan Sihay" isimli bir youtube kanalı var. Muhtemelen karşılaşmışsınızdır. Yapay zekanın her türlüsünü kullanıyor. Para kazanmaya engel birşey olsa bu kanal popüler olmazdı. Youtube para kazanma koşullarına baktığımda bu tarz bir koşul görmedim. Bu bilgiyi size kim verdiyse bir yanlışı var. Yapay zekanın bu kadar popüler olduğu bir dönem de, yapay zeka ile üretilmiş birşey neden para kazanmaya engel olsun. Kaldı ki thumbnail hazırlayacağınız hemen hemen her uygulama da yapay zeka var...

Neden engel olsun ki hocam?

Yeni konular

Geri
Yukarı