B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 11 Aralık 2022 #1 Bu linkteki yapbozu yılbaşı hediyesi olarak satın almak istiyorum bir arkadaşıma. Sizce bunun üzerine vergi koyarlar mı? Amazon.com.tr Ürün yurt dışından geliyor.
Bu linkteki yapbozu yılbaşı hediyesi olarak satın almak istiyorum bir arkadaşıma. Sizce bunun üzerine vergi koyarlar mı? Amazon.com.tr Ürün yurt dışından geliyor.
ahmetbaki Kilopat Katılım 20 Ocak 2017 Mesajlar 16 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Bunu Amazon Türkiye satıyor yurt dışından gelmiyor ki.
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 11 Aralık 2022 #3 Yurt dışından geldiğini sanmıyorum, Amazon hiçbir şekilde vergiden bahsetmemiş, Amazon.com.tr gönderiyor ve ücretsiz kargo ile geliyor. Bence Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri'ne sormalısınız.
Yurt dışından geldiğini sanmıyorum, Amazon hiçbir şekilde vergiden bahsetmemiş, Amazon.com.tr gönderiyor ve ücretsiz kargo ile geliyor. Bence Amazon Türkiye Müşteri Hizmetleri'ne sormalısınız.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Aralık 2022 #4 Briann0 dedi: Ürün yurt dışından geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, gelmiyor. Amazon Türkiye'den geliyor.
Briann0 dedi: Ürün yurt dışından geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, gelmiyor. Amazon Türkiye'den geliyor.
ıOğuz Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 593 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #5 Ödeme kısmında yazıyor zaten en son siparişi bitirmeden önce. Baktım, sorun yok aynı fiyat.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #6 Briann0 dedi: Bu linkteki yapbozu yılbaşı hediyesi olarak satın almak istiyorum bir arkadaşıma. Sizce bunun üzerine vergi koyarlar mı? Amazon.com.tr Ürün yurt dışından geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten vergili fiyatı bu. Amazon satıyor. Yine de emin olmak için sepetinize ekleyin. Orada gözükür son ücret.
Briann0 dedi: Bu linkteki yapbozu yılbaşı hediyesi olarak satın almak istiyorum bir arkadaşıma. Sizce bunun üzerine vergi koyarlar mı? Amazon.com.tr Ürün yurt dışından geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten vergili fiyatı bu. Amazon satıyor. Yine de emin olmak için sepetinize ekleyin. Orada gözükür son ücret.
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #7 Amazon Türkiye'den geliyor, Amazon Almanya, İtalya'dan gelen ürünlerdeki fiyatlar da zaten vergili fiyatlar gözüküyor.
Amazon Türkiye'den geliyor, Amazon Almanya, İtalya'dan gelen ürünlerdeki fiyatlar da zaten vergili fiyatlar gözüküyor.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.595 Çözümler 1 Yer Aydın 11 Aralık 2022 #8 Yurt dışından gelen 2 dolarlık anahtarlıktan bile vergi alınıyor artık çünkü burası vergi cumhuriyeti.
Yurt dışından gelen 2 dolarlık anahtarlıktan bile vergi alınıyor artık çünkü burası vergi cumhuriyeti.