K Kızılelma1299 Picopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 14 Eylül 2023 #1 Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir?
Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir?
Çözüm 2 2 271621 14 Eylül 2023 Kızılelma1299 dedi: Dijital kartta alışveriş yaparsan asıl karttaki miktardamı azalır ( dijital kart ek limit değil ) Genişletmek için tıkla... Evet. Sanal kartın kredi kartına bağlıdır.
Kızılelma1299 dedi: Dijital kartta alışveriş yaparsan asıl karttaki miktardamı azalır ( dijital kart ek limit değil ) Genişletmek için tıkla... Evet. Sanal kartın kredi kartına bağlıdır.
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 14 Eylül 2023 #2 Baĝlı olduğu kartın kredi limitinin altında bir limit belirleme Artı 0 Eksi
7 712661 Picopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 123 14 Eylül 2023 #3 Kızılelma1299 dedi: Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1943439 Genişletmek için tıkla... Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun? Artı 0 Eksi
Kızılelma1299 dedi: Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir? Eki Görüntüle 1943439 Genişletmek için tıkla... Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun?
KS KS K Kızılelma1299 Picopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 14 Eylül 2023 #4 Black Mesa Çalışanı dedi: Baĝlı olduğu kartın kredi limitinin altında bir limit belirleme Genişletmek için tıkla... Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek 712661 dedi: Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Artı 0 Eksi
Black Mesa Çalışanı dedi: Baĝlı olduğu kartın kredi limitinin altında bir limit belirleme Genişletmek için tıkla... Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek 712661 dedi: Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 14 Eylül 2023 #5 Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Dijital kart bağlı olduğu karttan daha fazla limite sahip olamaz. Bankanızdan kredi kartınızın limit arttırmasını talep ediniz, fazla limit arttırma talebi findeks puanının düşmesine sebep olabilir bilginiz olsun. Artı 0 Eksi
Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Dijital kart bağlı olduğu karttan daha fazla limite sahip olamaz. Bankanızdan kredi kartınızın limit arttırmasını talep ediniz, fazla limit arttırma talebi findeks puanının düşmesine sebep olabilir bilginiz olsun.
7 712661 Picopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 123 14 Eylül 2023 #6 Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Asıl kredi kartı limitin dijital kartının limitinden fazla olamaz. Artı 0 Eksi
Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Asıl kredi kartı limitin dijital kartının limitinden fazla olamaz.
KS KS K Kızılelma1299 Picopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 14 Eylül 2023 #7 Black Mesa Çalışanı dedi: Dijital kart bağlı olduğu karttan dahabfazla limite sahip olamaz. Genişletmek için tıkla... Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman Artı 0 Eksi
Black Mesa Çalışanı dedi: Dijital kart bağlı olduğu karttan dahabfazla limite sahip olamaz. Genişletmek için tıkla... Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 14 Eylül 2023 #8 Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 14 Eylül 2023 #9 Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin.
KS KS K Kızılelma1299 Picopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 14 Eylül 2023 #10 Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman Genişletmek için tıkla... Kredi kartın limit artırımı talebinde bulundum ama olumsuz 271621 dedi: Yapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Peki sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyiz Black Mesa Çalışanı dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyiz Artı 0 Eksi
Kızılelma1299 dedi: Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman Genişletmek için tıkla... Kredi kartın limit artırımı talebinde bulundum ama olumsuz 271621 dedi: Yapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Peki sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyiz Black Mesa Çalışanı dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyiz