Yapı Kredi Mastercard istenmesine rağmen TROY gönderdi

LocalBey

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Çalıştığım şirket Yapı Kredi ile anlaşmalı olduğu için doğal olarak şubelerine gidip hesap açtım ve kart talebinde bulundum. Bizzat veznedara Mastercard olsun dememe rağmen evime TROY adlı ne idüğü belirsiz bir şirketin kartını yolladılar müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebinde bulundum uygulamada kart değişikliği tarafımıza ulaşmıştır yazıyor ancak 5 gündür ne kart var ne de başka bir şey hâlâ kuryeye teslim aşamasında gözüküyor. TROY denen kart 1 günde evime gelmişti kafayı yiyeceğim.

TROY Türkiye'nin ödeme sağlıycısı Mastercard gibi yani hocam bir sorun olmaz kullanabilirsin.

Hocam konu o değil konu istediğim kart sağlayıcısının gönderilmemesi bizzat istediğim Mastercard'ı Yapı Kredi dinlemeyip kafalarına göre TROY göndermiş internetten araştırdığım kadarıyla da TROY çoğu yerde geçmiyor.

Hocam konu o değil konu istediğim kart sağlayıcısının gönderilmemesi bizzat istediğim Mastercard'ı Yapı Kredi dinlemeyip kafalarına göre TROY göndermiş internetten araştırdığım kadarıyla da TROY çoğu yerde geçmiyor.

😄 Genellikle bankalar o konularda dinlemezler benim de başıma geldi yani geçmiyor konusuna gelirsek sadece yurt dışında bazı yerlerde geçmiyor yani hocam yurt içi e-ticaret falan sorunsuz kullanabilirisin.

😄 Genellikle bankalar o konularda dinlemezler benim de başıma geldi yani geçmiyor konusuna gelirsek sadece yurt dışında bazı yerlerde geçmiyor yani hocam yurt içi e-ticaret falan sorunsuz kullanabilirisin.

Hocam ben daha bu yeni gelen kartı aktif etmedim eğer olur da Mastercard kartım gelirse ve onu aktif edersem IBAN değişir mi yoksa normal hesabım olarak kullanmaya devam edebilir miyim?

TROY Türkiye'nin ödeme sağlıycısı Mastercard gibi yani hocam bir sorun olmaz kullanabilirsin.
Steam Playstation gibi yurt dışı hiçbirşeyde geçmiyor hocam baya kötü kart. Youtube Premium bile alamamıştım sadece E ticaret sitelerinde işe yarıyor kart. Aktif para harcayan birisi için çok can sıkıcı olacaktır.

Bende de var bendeki geçmiyor Ziraat Bankası'nın kartını kullanıyorum ona rağmen. Konudaki diğer arkadaşlar da hemfikirler muhtemelen size nasıl bir kart vermişler anlamadım açıkçası.

Bilemiyorum benimki sorunsuz çalışıyor benim hesap açılan şubenin müdürü tandıdık ondan mı bilemiyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı