Yapı Kredi vs İş Bankası vs Garanti BBVA

Makaleler
2
Daha fazla  
Akbank üzerinden bir tane hesap açtım ama farklı bir bankadan daha açma gereği duyuyorum. Yapı Kredi, İş Bankası ve Garanti arasından hangisini tavsiye edersiniz, neden?

Yaşınız kaç?
18 yaşındayım.

İş bankasını tavsiye ederim. Kampanyaları iyi oluyor. Kredi kartı kullanmak için açıyorsanız da Garantiyi önerebilirim. Çoğu yerde vade farksız taksit seçenekleri mevcut.
Ben de diğer konularda İş Bankasının çok övüldüğünü görünce ona kaydım biraz ama yine de konuyu açmak zorunda hissettim kendimi.

@Veli1026 İş Bankası ve Yapı Kredi öneririm. İş Bankası için Maximum Genç, Yapı Kredi için ise Play programlarını kullanmanız faydanıza olacaktır. Akbank sisteminde öğrenci olarak gözüküyorsanız Akbank FAV programına kayıt olarak ücretsiz havale/EFT, ortak ATM kullanımı ve ücretsiz Netflix, Spotify ve Youtube Premium avantajları elde edebilirsiniz.

@kebabciOsman Maximum Mobil uygulamasından kısıtlamaları kontrol edin yurtdışı işlemlerinizde kısıtlama bulunuyor olabilir.
Hiçbir kısıtlama yok müşteri hizmetleri vs de kontrol etti. Bizde herhangi bir hata veya almaya çalıştığınıza dair bir şey görünmüyor diyorlar. Müşteri hizmetleri de çok komik, ortada bir sorun var ve yokmuş gibi davranmakta inat ediliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı