Yapı Kredi yıllık üyelik ücreti (aidat) iadesini alanlar nasıl aldı?

Loyalty571

Decapat
Merhaba,

World Card kredi kartımdan 846,50 TL kart üyelik ücreti (aidatı) kesilmiş. Benzer konularda iade alanların olduğunu gördüm lakin müşteri hizmetlerini aradığımda bana sadece 6 ay kartın aktif olması şartıyla %75 indirim sağladılar. Üyelik ücretinin tamamının iadesini alanlar nasıl aldı? Rica etsem açıklayabilir misiniz?

Son düzenleme:
Kartı kapatmak istiyorum bu ücretten dolayı diretin.
Tekrar aradım. Sistem otomatik tanımlıyor diyorlar. Onlar müdahale edemiyorlarmış. %100'ün iadesini alanların bulunduğunu söylememe rağmen onlara özeldir diyorlar.

World Eko'ya geçin bence. Ücret ödenmiyor bu kartta.
6 ay geçsin direkt iptal edeceğim zaten. İlk defa başıma geldi. Ders oldu bana.

Kandırıyorlar.
Tekrar aradım. Üslubumu bozmadım ama yasal haklarımdan ve iptal edebilme yetkilerinin olduğundan bahsettim. İptal etmezlerse Yapı Kredi kullanmaktan vazgeçeceğimi belirttim. Yok, hep aynı cevap. İptal edemiyorlarmış. 6 ay sonra Yapı Kredi'ye elveda diyeceğim. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

Merhaba,

World Card kredi kartımdan 846,50 TL kart üyelik ücreti (aidatı) kesilmiş. Benzer konularda iade alanların olduğunu gördüm lakin müşteri hizmetlerini aradığımda bana sadece 6 ay kartın aktif olması şartıyla %75 indirim sağladılar. Üyelik ücretinin tamamının iadesini alanlar nasıl aldı? Rica etsem açıklayabilir misiniz?
Hocam ben Akbankta chip para olarak alabiliyorum. Ama eğer ilk aylar değilse, veya harcaman çok azsa limitine göre 100-200 lirası arası bişey teklif ediyorlar Akbankta. Tüketici Hakem Heyetine şikayet etmeyi deneyebilirsiniz, ama bankaların yasal hakkı olduğu için iade edip etmemek onlara kalmış ama yine şikayet etmek bedava.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı