Yapmaya çalıştığım strateji oyunu bittiğinde sizce güzel olur mu?

ünlem

Decapat
Katılım
13 Temmuz 2020
Mesajlar
112
Oyunun Videosu

Oyunla ilgili;
Oyunda fabrika kurmak, ürün alışverişi yapmak, basın ve haberlerin olması, fiyat pazarlığı yapmak, yeni yasalar getirmek, ideoloji değiştirmek, bir ülkeye atom bombası atmak, bir ülkede darbe yapmak gibi şeylerin olmasını planlıyorum.

Güzel bir menü tasarlayıp Bana atabilir misiniz?

Oyunun grafiklerinin iyi olmadığının farkındayım(yeteneğim yok, para yok)
 
Görselliğe önem veremiyorum çünkü yeteneğim yok.

O zaman para karşılığı bu işlerden anlayan birini tutup görselliği iyileştirmelisiniz. Yoksa bu oyunun tutması zor. Her ne kadar insanlar oynadıkları oyun için "benim için hikaye ve oynanış önemli, grafik çok ta umrumda değil" deselerde inanın oyunu oynatan asıl şey grafiktir. Oynanış ve senaryo da önemlidir ama grafik hepsinden önemlidir. Mutlaka oyununuzun görsel tasarımının iyileştirilmesi gerek.
 
O zaman para karşılığı bu işlerden anlayan birini tutup görselliği iyileştirmelisiniz. Yoksa bu oyunun tutması zor. Her ne kadar insanlar oynadıkları oyun için "benim için hikaye ve oynanış önemli, grafik çok ta umrumda değil" deselerde inanın oyunu oynatan asıl şey grafiktir. Oynanış ve senaryo da önemlidir ama grafik hepsinden önemlidir. Mutlaka oyununuzun görsel tasarımının mutlaka iyileştirilmesi gerek.
Para Yok.
 
Görsellik hakikaten kötü duruyor tıpkı arkadaşların dediği gibi, iyileşmesi lazım.
Ayrıca mekanik konusunda eksiğiniz varsa o kısmı da unutmayın.

Eğer vakit sıkıntınız yoksa aceleye getirmeyin. Elinizdeki ürünün kaliteli olmasına odaklanın.
 

Geri
Yukarı