5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 7 Mayıs 2022 #11 EldrithcWraith dedi: Bu benim ilk editim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçişler fena değil ama şarkı çok uyumsuz.
EldrithcWraith dedi: Bu benim ilk editim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçişler fena değil ama şarkı çok uyumsuz.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #12 521071 dedi: Geçişler fena değil ama şarkı çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şarkı tavsiye edersiniz?
521071 dedi: Geçişler fena değil ama şarkı çok uyumsuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şarkı tavsiye edersiniz?
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 7 Mayıs 2022 #13 EldrithcWraith dedi: Nasıl bir şarkı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ya duygusal ya da gaza getiren şeyler olabilir. Bu şarkı sadece gürültü kirliliği olmuş.
EldrithcWraith dedi: Nasıl bir şarkı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ya duygusal ya da gaza getiren şeyler olabilir. Bu şarkı sadece gürültü kirliliği olmuş.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 7 Mayıs 2022 #14 Müzikle geçişler uyumlu olmamış. Bir de yazı fontunu değiştirebilirsin. Zaten gerisi içerik ile alakalı.
Müzikle geçişler uyumlu olmamış. Bir de yazı fontunu değiştirebilirsin. Zaten gerisi içerik ile alakalı.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #15 521071 dedi: Ya duygusal ya da gaza getiren şeyler olabilir. Bu şarkı sadece gürültü kirliliği olmuş. Genişletmek için tıkla... Duygusallardan seçmiştim aslında. cilgincocuk34 dedi: Müzikle geçişler uyumlu olmamış. Bir de yazı fontunu değiştirebilirsin. Zaten gerisi içerik ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
521071 dedi: Ya duygusal ya da gaza getiren şeyler olabilir. Bu şarkı sadece gürültü kirliliği olmuş. Genişletmek için tıkla... Duygusallardan seçmiştim aslında. cilgincocuk34 dedi: Müzikle geçişler uyumlu olmamış. Bir de yazı fontunu değiştirebilirsin. Zaten gerisi içerik ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.