Yaptığım ilk edit nasıl olmuş?

Makaleler
1
Hocam düz izleyiciye sormak amalı konuyu açmadım. Yalnızca Edit'le uğraşanlar teknik yorum yaparsa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Girişi çok uzun tutmuşsun ve götürülme kısmındaki görüntüler biraz ilgi çekicilikten uzak olmuş. Benim için iyi bir edit, sakin ve kısa bir girişle başlayıp peak yapan ve o şekilde bitendir. Onun dışında umut verici gözüküyor. Örnek alman açısından youtubeda @yaniksksks öneririm, işini çok iyi yapıyor.

Video içeriğini iyi düşünmüşsün. Daha iyi bir şarkı seçimi, görüntüleri şarkının ritmine göre uyarlamak, geçiş yaptığın kısımlarda ufak bir shake ve glow efekti iyi olabilirdi. Ata'mızın geldiği kısım biraz geç olmuş arada ki boşluğu bir görüntü ile doldurabilirdin ve müziği devam ettirebilirdin. İmkanın var ise daha profesyonel programlar ile daha profesyonel işler çıkartmayı deneyebilirsin. Çok çalışman gerek, 10 üzerinden puanlayacak olursam 10/6 verebilirim.

Hangi programı kullandığını bilmiyorum ama intro videonun yarısını kaplıyor o kötü ve ayrıyeten ya şarkıyı değiştir ya da After Effects kullanıyorsan Twixtor ile birkaç ayar ve smooth fade in yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…