Yaptığınız CS yatırımları neler?

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Son zamanlarda oyunun popülerleşmesi, kasa fiyatları, CS:GO drop mantığının herkes tarafından öğrenilmesi, YouTube üzerinde içerik üreten kişilerin bu konuya değinmeleri sebebiyle çok fazla kişi CS:GO üzerinden yatırım yapıyor. Ben zamanında bunun hakkında bir konu açmıştım; Steam üzerinden yatırım yapıyor musunuz? bu konuyu açtığım sırada 100 adet pala kasam vardı ve 9 TL'den almıştım hepsini. Sonradan fiyatı 30 TL olunca satmıştım.

Siz CS:GO üzerinden herhangi bir yatırım yaptınız mı? Ben şahsen %25 Paris glitter takım stickerların'a, %75 Paris kapsüllerine yatırım yaptım. Bu konuyu açma sebeplerimden bir tanesi de fikir alışverişi yapmak. Çünkü tahminimce kapsül indirimleri 1 ay içerisine bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 Contenders kapsülü, 357 NAVI glitter yatırımı yaptım. Daha 2000 TL cüzdan bakiyem var ve ne alsam diye bakınıyorum.

1000 Contenders kapsülü, 357 NAVI glitter yatırımı yaptım. Daha 2000 TL cüzdan bakiyem var ve ne alsam diye bakınıyorum.

Hocam bence navi seçerek yanlış yapmışsınız. Daha güzel glitter seçenekleri var.

Hocam bence navi seçerek yanlış yapmışsınız. Daha güzel glitter seçenekleri var.
Fnatic, Apeks, MOUZ, 9INE, Monte gibi seçenekler var ancak onların da fiyatı minimum NAVI'nin 2 katı. Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Fnatic, Apeks, MOUZ, 9INE, Monte gibi seçenekler var ancak onların da fiyatı minimum NAVI'nin 2 katı. Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Bende de 1000 tane contender, 25 mouz glitter, 25 apeks glitter, 25 fnatic glitter, 20 9ine glitter var. Neredeyse aynı tutarda yatırım yapmışız. aklımda conterdersları 150-150-700 olarak bölme fikri var.

Şahsen oynamak için bir iki skin almıştım. Değerlenirse satarım büyük ihtimalle. CS'ye fazla girmiyorum. Aldığım skinler de çok bir şey etmiyor, biri 6 lira biri 7 lira.

M4A1S ve bir iki silaha parlak skinlerden aldım artı olarak da 10 küsur parçalanmış kasası. 500 küsur bakiyem var kalanı için de Ak47 skini ve bir iki tane ajan çekecem .

Herkesin yaptığı kapsül yatırımından yaptım, öyle duruyor. İndirim bitene kadar 60 kapsülü düşen kasalar ile 100'ün üstüne çıkarmayı düşünüyorum.

3000 kapsül, 15-20 Mouz holo, birkaç tane Apeks Pain gibi hololar ve birkaç tane de altın çıkartma yatırımım var; bakalım hikaye nasıl bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…