Yaptığınız CS yatırımları neler?

Oyuna ilk baslasigimda hedefimde envanter dizmek vardi. 10-20 TL yatirip farkli skinler aliyordum. Sonra CS:GO skinleri üzerinden dönen kumar sitelerini keşfettim. Skinleri o sitelere yatirdim. Kullanmadığım site kalmamıştı. Hepsine girmiştim. Şansım da vardı. Envanterdeki 10-20TL'lik skinleri yatirip toplam değeri 200TL olan envanter oluşturdum. O gunden sonra hiçbirine dokunmadim. Sadece arada girip ufak skinler yatirip oynuyordum. Ve bugün, o zamanki değeri 200TL olan envanter şu an 5000TL'ye dayandı. Bunun ana sebebi de artan dolar kuru. İyi ki satmamışım. Hâlâ da satmıyorum.

100 contenders kapsül.
100 challengers kapsül aldım ben. İndirimler bitmezse biraz daha alacağım.

2 TL'Lik skini alıp 2 buçuk TL'ye sattım.

115 adet Paris kapsülü, 57 adet glitter (itb, fnatic, GL, pain, FX, forzE ve birkaç imza), mouz monte ve fnatic paper aldım. Toplam yatırdığım para 700 ₺ şu an 1100₺ ediyor. Düşürdüğüm her hafta kasayı satıp glitter ya da paper çekiyorum. Envanter sınırı var 1000 adet eşya koyabiliyorum 16 slot boş yer kaldı. Muhtemelen glitter çekerim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…