Yaptığınız CS yatırımları neler?

Yukapian

Kilopat
Makaleler
3
Son zamanlarda oyunun popülerleşmesi, kasa fiyatları, CS:GO drop mantığının herkes tarafından öğrenilmesi, YouTube üzerinde içerik üreten kişilerin bu konuya değinmeleri sebebiyle çok fazla kişi CS:GO üzerinden yatırım yapıyor. Ben zamanında bunun hakkında bir konu açmıştım; Steam üzerinden yatırım yapıyor musunuz? bu konuyu açtığım sırada 100 adet pala kasam vardı ve 9 TL'den almıştım hepsini. Sonradan fiyatı 30 TL olunca satmıştım.

Siz CS:GO üzerinden herhangi bir yatırım yaptınız mı? Ben şahsen %25 Paris glitter takım stickerların'a, %75 Paris kapsüllerine yatırım yaptım. Bu konuyu açma sebeplerimden bir tanesi de fikir alışverişi yapmak. Çünkü tahminimce kapsül indirimleri 1 ay içerisine bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fnatic, Apeks, MOUZ, 9INE, Monte gibi seçenekler var ancak onların da fiyatı minimum NAVI'nin 2 katı. Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

Bende de 1000 tane contender, 25 mouz glitter, 25 apeks glitter, 25 fnatic glitter, 20 9ine glitter var. Neredeyse aynı tutarda yatırım yapmışız. aklımda conterdersları 150-150-700 olarak bölme fikri var.

Şahsen oynamak için bir iki skin almıştım. Değerlenirse satarım büyük ihtimalle. CS'ye fazla girmiyorum. Aldığım skinler de çok bir şey etmiyor, biri 6 lira biri 7 lira.

Herkesin yaptığı kapsül yatırımından yaptım, öyle duruyor. İndirim bitene kadar 60 kapsülü düşen kasalar ile 100'ün üstüne çıkarmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı