OmerOnder6
Centipat
Daha fazla
Yaklaşık 11 yıldır Superonline kullanıyorum. Sansür yasaları ve modem ayarlarındaki kısıtlamalar bana hiç sorun teşkil etmedi. Sadece bu sene özellikle oyunlara zar zor bağlantı kurduğumdan dolayı sürekli firmaya ulaşıp talep açıyorum ama kimse el atmıyor. Başka arkadaşım Superonline kullanmakta olup oyuna girebiliyor ama ben çok zor giriyorum. Sonunda 12 13 arama sonrası dayanamadım ve benden servis için ücret istemeye başladıkları an BTK'ya şikayette bulundum. THH de düşünüyorum BTK sonuç vermezse. Eğer sonuç alırım da farklı firmaya geçiş hakkım tanınırsa sizce nereye başvurabilirim? TurkNet düşünüyordum aslında ama teknik servisleri kalitesiz, iyi değil ve yetersiz gibi cevaplar alınca iyice soğumuştum. Böyle bir şey var mı? Superonline'dan kurtulursam ne değişir? Amacım 100 download 20 upload hızı almak. Mümkünse en uygun firmaya geçmek istiyorum.
Merak edene tracert çıktıları. Superonline'daki sorunun çok fazla "timed out" hatası almamdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Merak edene tracert çıktıları. Superonline'daki sorunun çok fazla "timed out" hatası almamdan kaynaklandığını düşünüyorum.