Yarın kızla ilk buluşmam

Arada bir engelliyor sonra kendi yazıyor demişsiniz. Bence kız arkadaşlarıyla muhabbet goygoy yaparken bak bu da bana yazıyo ama yüz vermiyorum diyo olabilir. Bence siz de hafif mesafeli durun. İstediği zaman reddettiği istediği zaman umutlandırdığı biri olmayın.
 
Reis kız seni kullanıyor seni envantere attığını düşünüyor. Sevgili olsanız bile 2 gün sonra ayrılırsınız. Seni kale bile almadığı belli. Bence siz de eğlenceye vurun. Muhabbetin tadını çıkarın, her ilişkiyi ciddiye almayın.
 
Beyler benim olay bir tık karışık 2020 11 Mayıs'ta açıldım kıza durum vahim reddedildik 1 yıl az az muhabbet ettik beni arada engelliyor arada kaldırıyor engeli. Ay başı yine konuştuk 5 Haziran'dan beri de az az muhabbet ediyoruz 3 mesajımın birini cevap veriyor kız garip beni sevgili olarak istemiyor. 3 gün yazmadım bir anda bulusalim okulla ilgili bir şeyler konusuruz dedi ikimizde ayni okulu istiyoruz detay falan konusuruz. Sizce bff olunur mu ki yoksa r yapip sevgili olur mu? (bence sevgili olmaz gibi)

Kebapçıya götür nasıl biri olduğu belli olur zaten tam olarak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum büyük ihtimalle başka birisiyle ilgileniyordu ve çocukla arası bozulunca sana buluşma teklif etti. Güven bana o kızın gözünde sadece bir seçeneksin, yarın bir gün başkasıyla konuşursa seni direk unutur. Sürekli engelleyip kaldırması ise iyi bir şey değil muhtemelen ona çok sık yazdığın ve darlandığı için engelleyip kaldırıyordur. Kızın davranışlarına göre konuşacak olursam; sosyal medyadan birisini engellemek saygısızlıktır ve sana yeteri kadar saygı göstermiyor demektir. Duygularını kimseye oyuncağı yaptırtma. Bu iş yürümez istersen dene ama söylediklerim tecrübeyle sabittir sen bilirsin.
 

Geri
Yukarı