Yarın LGS açıklanıyor

nox1ez

Hectopat
Daha fazla  
Yarın LGS açıklanıyor nasıl sonuçlar bekliyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ben LGS'ye ilk girenlerdenim zaman hızlı geçiyor.

Yıllar yıllar önceki heyecanımı hatırladım. O yaşlar ne heyecanlıydı. Son kafa rahat yaz 8'in yazıydı bence. Sonrasında YKS'dir, üniversitedir, stajdır, iştir bir daha o zamanın rahatlığı çoğu kişiye geri dönmüyor. Sonucu alın, tercihi yapın ve rahat yaz geçirin yeter.

Siz kaçlısınız hocam? Ben delirmiştim o zamanlar istediğim liseyi tuturabilecek miyim diye.

Yarın LGS açıklanıyor nasıl sonuçlar bekliyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

Bu sonuçlar hiçbir şeyi belli etmeyecek sadece puanını öğreniceksin asıl heyecanlanman gereken zaman tercih sonuçları gelince olacak.

Yüzdeliği öğreneceğim. En azından artık yerlesebilecegim yerler az cok belli olacak.

400 390 arası alırsın bence. 2021 zorluğunda dedikleri için.

Zorluktan dolayi puan soylemiyorum zaten dogru olmaz cok.
Derslerim su sekilde:
Türkçe 14D 2Y 4b.
Inkilap 9D 1y.
İngilizce ve din full.
Matematik 13D 0Y 7b.
Fen 16D 1Y 3b.

2021e gore hesaplayinca %4 cikiyor 24e gore hesaplayinca %9 cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…