Umarım güzel bir sonuç alırsın. Ben LGS'ye ilk girenlerdenim zaman hızlı geçiyor.
Yıllar yıllar önceki heyecanımı hatırladım. O yaşlar ne heyecanlıydı. Son kafa rahat yaz 8'in yazıydı bence. Sonrasında YKS'dir, üniversitedir, stajdır, iştir bir daha o zamanın rahatlığı çoğu kişiye geri dönmüyor. Sonucu alın, tercihi yapın ve rahat yaz geçirin yeter.
Yarın LGS açıklanıyor nasıl sonuçlar bekliyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım inşallah herkes emeğinin karşılığını alır![]()
Hocam kaç bekliyorsunuz?
Siz kaçlısınız hocam? Ben delirmiştim o zamanlar istediğim liseyi tuturabilecek miyim diye.
Bu sonuçlar hiçbir şeyi belli etmeyecek sadece puanını öğreniceksin asıl heyecanlanman gereken zaman tercih sonuçları gelince olacak.
400 390 arası alırsın bence. 2021 zorluğunda dedikleri için.%4-6 arasi bir sonuç bekliyorum bana yeter.
Siz kaçlısınız hocam? Ben delirmiştim o zamanlar istediğim liseyi tuturabilecek miyim diye.
Bu sonuçlar hiçbir şeyi belli etmeyecek sadece puanını öğreniceksin asıl heyecanlanman gereken zaman tercih sonuçları gelince olacak.
400 390 arası alırsın bence. 2021 zorluğunda dedikleri için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.