hsntns1234
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hocam bu kablosuz olanların içinden kendi kablosuz usb aparatı geliyor mu? Ben de bakıyorum ama bilgisayarımda bluetooth yok.Bütçen ne kadar?
Xbox 360 Kablosuz Kumanda / Joystick / Kol Fiyatı
Xbox 360 Kablosuz Kumanda / Joystick / Kol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Fiyatı
Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Bunlar nasıl?Snopy Rampage Sg-R360 Siyah Xbox-360 2.2M Joypad Fiyatı
Snopy Rampage Sg-R360 Siyah Xbox-360 2.2M Joypad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilmiyorum.Hocam bu kablosuz olanların içinden kendi kablosuz usb aparatı geliyor mu? Ben de bakıyorum ama bilgisayarımda bluetooth yok.
Hocam ekleme yapayım Xbox 360 kablosuz kolda Bluetooth yok. Sizde olsa bile olmaz. Alıcı cihaz gereklidir. Hatta ilk Xbox One kollarında bile Bluetooth yok. Bu kollar bile alıcı cihaza ihtiyaç duyuyor. One S kolları Bluetooth ve kablo ile bağlanabiliyor.