Yarış oyunu tavsiyesi

Arkadaşlar konu sahibi modifiye seçeneği bol olan oyun istiyor kafanıza gelen her oyunu yazmayın söylediğiniz birçok oyunda modifiye seçeneği yok veya çok minimal düzeyde.

Modifiye istiyorsan Need for Speed serisinden başka çok seçeneğin yok, Need for Speed Payback, Heat gibi seçenekleri deneyebilirsin.

Fizikleri berbat, sanki düşük kalite bir oyun oynuyormuşum gibi dönüyor araba. Arcade lafına sığınmayın, arcadenin kralı NFSMW ve U2'dir. Böyle saçma fiziklere sahip değildiler.
Bahsettiğin 2 oyunun da fizik kalitesi olarak Payback'ten geri kalır yanı yok hele U2'nin hiç yok. Rakip araçların arka tamponuna hafif baskı yaparak kaydırıp geri düşürebildiğin, yol gösterici duvarlara çarparak viraj alabildiğin bir yarış oyunuydu U2 neyin fiziğinden bahsediyorsun acaba?

Need for Speed Most Wanted'da da Speedbreaker denen bir özellik var bilmem hiç kullandınız mı, onu kullanın bakalım Payback'ten geri kalır bir yanı kalıyor mu 2005 çıkışlı MW'nin, kaldı ki yukarıda bahsettiğim normalde olmayan yol gösterici duvarlara toslayarak arabayı yola sokma olayı Most Wanted'da da vardı.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda yarış oyunlarına sardım. NFS Most Wanted'daki modifiye çeşitliliği gibi yüksek olan bir oyun var mı? Grafiklerinin çok iyi olmasina da gerek yok. Arabayı kendi tarzıma göre tasarlasam kâfi. Forza Horizon 5 düşünüyorum ama onda çeşitlilik var mı bilmiyorum. Assetto Corsa nasıl? Klavyeden zor oynanılıyor deniyor. Ayarları yapılıp oynanılıyorsa denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Alabilceğin en iyi oyun Forza Horizon 4 ya da 5. Forza Horizon 4 indirimle baya uygun fiyatlara geliyor. Modifiye konusunda aracın üzerindeki desen konusunda neredeyse sonsuz özgürlük sunuyor oyun. Ford transit aracı BIM ve Jandarma minibüsüne bile çevirmişler. Hazır olarak indirebiliyorsun araç kaplamalarını. Jant konusunda da çok seçenek var. Tampon spoiler body kit vs. NFS kadar çok yok ama tatmin edici düzeyde. Açık dünyada farklı insanlarla takılmak ve mükemmel grafikler ve başarılı optimizasyonuyla şu an çok iyi bir seçenek tavsiye ederim.
 
Fizikleri berbat, sanki düşük kalite bir oyun oynuyormuşum gibi dönüyor araba. Arcade lafına sığınmayın, arcadenin kralı NFSMW ve U2'dir. Böyle saçma fiziklere sahip değildiler.
Normalde The Crew 2 önerecektim çok geniş modifiye seçeneği olduğu için, ancak sürüş mekaniği ciddi anlamda kötüydü, yine Payback’in gideri var. Aracını istediğin gibi kişiselleştirebildiğin başka güncel oyunlar varsa öğrenmek isterim.
 
Flatout 2 iyidir hocam. Mutlaka oynayın. Steam'da indirimde 3.60 TL'ye düşüyor.
flatout ultimate carnage'i iki günde bitirdim.Ama özelleştirmeli oyun istiyorum

Mesajları okudum.NFS Heat ile Payback arasında kaldım.Hangisi daha güzel.Paybackte galiba slotlarda felan sıkıntı varmış.Webteknonun makalesinde okudum ama bu sorun Heat'de düzeltilmiş.Yine de hangisini tavsiye edersiniz?U2'yi düşündüm de onun grafikleri de çok eski ya.Tamam çok iyi olmasına gerek yok da.U2'nin harbiden geri kaldı.Göz yoruyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı