IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Eylül 2022 #1 Evet sizce nasıl olmalı? 15 Yaş-X cm. 16 Yaş-Y cm falan yazarsanız daha iyi olur.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #2 Böyle saçma bir şey olmaz.
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 7 Eylül 2022 #3 Bunun bir ortalaması yoktur genetiktir. 14 yaşında 1.74 olanda var 18 yaşında 1.74 olanda var.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 7 Eylül 2022 #4 Boyunu santim olarak yazdığında son iki hanenin -+10'u ideal. (Boy için böyle bir ideal yok, cüce değilsen normaldir.)
Boyunu santim olarak yazdığında son iki hanenin -+10'u ideal. (Boy için böyle bir ideal yok, cüce değilsen normaldir.)
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Eylül 2022 #5 Boyun yaşla ne alakası olabilir ki. Kiloya bakın orantı için.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Eylül 2022 #6 Shimada Sensei dedi: Böyle saçma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye birşey sordum.
Shimada Sensei dedi: Böyle saçma bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye birşey sordum.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2022 #7 Yaş-Boy oranı olmaz. Boy-Kilo oranıdır o. Vücüt Kitle Endeksinizi hesaplayarak anlayabilirsiniz.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #8 Yaş boy değil bence boy kilo orantısı olmalıdır.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #9 IX. Corleone dedi: Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye bir şey sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ortalama yok da ondan. Herkes aynı anda ergenliğe girip aynı anda çıkmıyor. Senin 13 yaşınla benim 13 yaşım bir değil.
IX. Corleone dedi: Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye bir şey sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ortalama yok da ondan. Herkes aynı anda ergenliğe girip aynı anda çıkmıyor. Senin 13 yaşınla benim 13 yaşım bir değil.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2022 #10 IX. Corleone dedi: Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye birşey sordum. Genişletmek için tıkla... Biz de öyle bir şey olmaz diyoruz. Genetik faktörler, çevresel faktörler vs vs.. Bunun bir genellemesi olamaz. Kimisi belli bir yaşa kadar uzamaz birden boy atar, kimisi önceden uzar sonra daha uzamaz.
IX. Corleone dedi: Nesi saçma bunun? Kişi X yaşında iken boyu ortalama ne kadar olmalıdır diye birşey sordum. Genişletmek için tıkla... Biz de öyle bir şey olmaz diyoruz. Genetik faktörler, çevresel faktörler vs vs.. Bunun bir genellemesi olamaz. Kimisi belli bir yaşa kadar uzamaz birden boy atar, kimisi önceden uzar sonra daha uzamaz.