Yaş ve Kıyafet Kombininizi yazın

22 Yaşımdayım. Bugün ki kombinimi atıyorum buraya.

Öncelikle kışın çok renkli giyinmediğimi belirtmek isterim, azıcık beyaz ve bolca siyah giyinmek cidden yakışıyor bence bu mevsime.

Ayakkabı: Harley D. Clemente. Bilenler bilir cidden bi harleye göre normal sayılabilecek bir fiyatı var ve karşıdan bakıldığında sizi olduğunuzdan daha böyle sert :D bir tipe boğuyor.

Alt Giyim: İnternetten aldığım siyah kot, markasını hatırlayamıyorum fakat ahım şahım bişey değildi :D. Ev siyah kot pantolon doldu dışarı çıkarken eğer mahalle civarındaysam kışın eşofman tercih ediyorum fakat merkezde falan bir iş olunca kot şart.

Üst giyim: Bugün biraz ciddi takılmam lazımdı, iş görüşmesi tarzı :D. Ciddi takılmak lazımdı yani o yüzden üstüme siyah süveter giydim sıfır kollu olandan, onun altına da beyaz gömlek.

Ceket: Siyah uzun ceket bildiğin. Altınyıldız.

Aksesuarlar: Çarşıdan aldığım eller üşümesin diye olandan (su geçiriyor yani kar eldiveni değil, nasıl anlatsam bilemedim :D) beyaz bir eldivenim var, eller üşümesin maksat.

Berem var, bu kombine bere gitmesede hep çantamda bulundururum kulaklarım çok üşüyor bazen.

Saatim var Emporio Armani diye geçiyordu sanırım, şık bir saat en beğendiğim yönü herşeyle gidiyor saat :D. Takım elbise de giysen rahat da takılsan gidiyor. Bu arada model numarasını bulamadım eklerim bulursam, baya farklı modeli var sanırım.

Edit: Saatin model ismi Ar1979 imiş.

Çantam var Boynerden almıştım siyah sırt çantası, güzel valla işimi görüyor en sevdiğim yönü 16" mac sığıyordu ondan önce beğendiğim bir tane çantaya sığmamıştı bende sırf taşımak için alıyordum zaten öyle köşede kalmıştı :/.
 
1611222251580.png

Yeterli diye düşünüyorum, her şeyi açıklıyor bence.
 
Yaş: 21
Pantolon: diz boyu pijama
Tişört: beyaz atlet
Aksesuar: yok
Ayakkabı: yok
Pandemiden dolayı 9 aydır toplam 30-35 kez dışarı çıkmışımdır o da acil işlerden.
 
Yaş: 15.
Ayakkabı: Yok.
Pantolon: Siyah bir kot pantalon.
Tişört: Çam desenli yakalı bir lacivent tişört.
Mont: Siyah bir mont.
Aksesuarlar: Numarasız siyah gözlük.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı