Yaşadığınız ilginç, paranormal olaylar nelerdir?

Half-Life Oynadıkdaktan Sonra BENİM Göz Farları @387941

Sınavlardan dolayı öğlen eve gelmiştim ve ailemler işte olduğu için evde tek başıma bilgisayara bakıyordum. Kullandığım kasa da yanlamasına duruyor ve yanı cam olduğu için yansımasından bütün koridor ve merdiven görünüyor (Ev Müstakil). İşte bilgisayara bakarken bi anlık o yansımaya baktım ve merdivenlerden gölgemsi birşeyin çıktığını fark ettim. Tabiki korktum ve arkamı döndüm ve orada hiçbirşey yoktu ama tuvaletin kapısı açıktı ve evdeki kedilerden dolayı kapıyı hiçbir zaman açık bırakmazdık. Bu bu gölge arkadaşı ilk görüşümdü, daha sonra birkaç kez daha kasa yansımasında göründü fakat artık panik olmuyordum, alıştım denebilir. Bu olaylar yaklaşık 10 aydır devam ediyor ve birkaç haftada bir görüyorum en son birkaç hafta önce gördüm, o zamandan beri gölge arkadaşla karşılaşmıyoruz.

Ananemin evinde Yatınca nedense Slanderman bana Selam veriyor bende ona veriyorum okey falan oynuyoruz alıştım artık Anneannem öldükten sonrada evinde beyaz bir şeyler vardı ( Bu arada Yalan Değil gerçek

Hocam part 2 ne zaman gelir?

Hocam kuşunuz sizi imana çağırıyor
Pp endeki daha korkunç

Dark web Killer

Engin Cengiz sadece bir YouTube kanalı değil, ayrıca bir yaşam biçimidir

Son düzenleme:

Uzun süredir izlemiyorum her şeyi beleşe getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…