Yaşadığınız komik anılar

İmam hatip lisesinde okuyorum. Geçen sene arkadaşlarla mescitteyiz. Arkadaş, (futbolcu olan) Yahovic'in hareketini yapacağım dedi. "Yahoviç!" Diye bağırarak, koşarak zıpladı ve hayava zıpladı şu şekilde.

images.jpeg


Ve mescitin üst tarafının bir kısmı kırıldı :D (mescit 2 metre falan yüksekliğinde).
 
Bilgisayarı yeni almıştım, ekran kartını takıcaktım heyecandan PCI Express koruma kilidini kaldırmayı unutmuşum oturtmaya çalışıyorum zorluyorum girmiyor tabi iyi ki zarar vermeden bir süre sonra farkettim kilidi kaldırıp taktım. Bu da yetmedi 8 pinli güç kablosunu unuttum ekran kartı çalışmıyordu dedim aha gitti..
O gündür ne zaman aklıma gelse gülerim :D
 
Bilgisayarı yeni almıştım, ekran kartını takıcaktım heyecandan PCI Express koruma kilidini kaldırmayı unutmuşum oturmaya çalışıyorum zorluyorum girmiyor tabi iyi ki zarar vermeden bir süre sonra farkettim kilidi kaldırıp taktım. Bu da yetmedi 8 pinli güç kablosunu unuttum ekran kartı çalışmıyordu dedim aha gitti..
O gündür ne zaman aklıma gelse gülerim :D
Tamamen aynısını yaşadım. 🤣
 
Ekran paylaşmayı açıp hücreler ile ilgili proje yapıyorduk ben yaptıktan sonra kapatmayı unutmuşum Technopat oradan Reddit falan sitelerde dolaştım hoca da dahil bütün sınıf 3-4 dk boyunca beni seyrediyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı