Yaşadığınız paranormal olaylar

Yaşadığınız "paranormal" olayların birçoğu gece gördüğünüz şeyler üzerine kurulu. Gözünüzle gece gördüğünüz bir şeyi beyniniz o anda baskın imgelerle yeniden çiziyor. Korku hakimse korktuğunuz imgeler canlanır. Bir paltoyu eve gelmiş bir hayalet/yaratık gibi görmenizin sebebi bu.
Bunun dışında gece duyduğunuz sesler de keza öyle. Geceleri gündüz vaktine göre epey sessiz olduğu için en ufak ses dahi duyulur. Eğer belli bir sese odaklanır ve kendi kafanızda sese bir ritim uydurmaya çalışırsanız ses sizin kurguladığınız ritimmiş gibi gelir kulağınıza. Gece garip sesler duymanızın sebebi de baskın korkularınızın sesler üzerindeki etkisidir.

1616533967138.png

Çok korkunç.

Merhaba forum, gece gece aklıma düştü sorayım dedim. Yaşadığınız paranormal olaylar nedir? İllaki inli cinli bir şey olmasına gerek yok. Teşekkürler.

Bir gün evde tekim gece, salonda uzanıyorum televizyon izliyorum garip sesler duydum sesin olduğu tarafa kafamı çevirdim sesin geldiği yerde pencere vardı, kafamı çevirmemle bir şeyin pencereye tava ile vurup kaçması bir oldu. Garip olan ise 8. katta oturuyorum ve kulağımda çok büyük çınlama oldu ve 5 saniye kulağım çınladı. Tava ile vurduklarına eminim ama kimin veya neyin vurduğunu kestiremedim.

Gece kalktım bir gölge beni izliyordu yanına yaklaştım ananemdi "nabeyon guzum" dedi ama ben inanmadım ve kafasına kürekle vurdum ve saniyesinde yok oldu sonra tekrar karşıma çıktı odunla vurdum geri kaçtı bende kafasına ya Allah diye gerçek ananemi fırlattım ve bu saldırı onu yok etti. Sonra ananem bana gerçeği anlattı o gölge kutsal börek yapıcıydı o tarafından lanetlenmiştim ve tek çözüm gece 3 de katil Niloya ile kaşarlı börek yemekti Niloya geldi böreği ısırdım ve bayıldım uyandığımda sabahtı. Ne zaman hatırlasam içim ürperir o gölgeyi tekrar görüyor gibi olurum(!)

Gece kalktım bir gölge beni izliyordu yanına yaklaştım ananemdi "nabeyon guzum" dedi ama ben inanmadım ve kafasına kürekle vurdum ve saniyesinde yok oldu sonra tekrar karşıma çıktı odunla vurdum geri kaçtı bende kafasına ya Allah diye gerçek ananemi fırlattım ve bu saldırı onu yok etti. Sonra ananem bana gerçeği anlattı o gölge kutsal börek yapıcıydı. Ne zaman hatırlasam içim ürperir o gölgeyi tekrar görüyor gibi olurum(!)

İşte ben buna sj derim

Geçenlerde evde konuşma sesleri duydum. Gece 2 falan saat. Odamdan dışarı çıktım ve baktım ki herkes mışıl mışıl uyuyor. Ancak kardeşimle babamın sesini duyduğuma eminim. Bu 1 hafta falan sürdü böyle. Geceleri uyuyamaz olmuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı