Yaşadığınız paranormal olaylar

Almanya'dan Türkiye'ye dönerken, Sırbistan'da bir şehir olan Sremska'da, Otobanda giderken önüme bir şey fırladı zannettim ve gördüm baya. Durdum Sağa çektim, hiçbir şey yoktu. Ama çarptığıma emindim. Araba'da da hasar yoktu.
O kadar şey yazmışsınız ama araba modelini yazmamışsınız, dislike. 🙃
 
Benim Bilgisayar'ın sağında kapı var, geceleyin her yer kapkaranlık oluyor. Gözüme sağdan bir şey çarptı sanki beyaz çarşaflı bi kız bana bakıyordu.
Aslında duvarmış :)
 
Oyun oynarken kapıya dereceğim 90 dereceydi, bir gün oyun oynarken sanki karanlık bir şey beni dikizliyor gibi bir görüyordum. Kafamı çevirdiğimde ışık hızıyla yok oluyordu. Korkutucu yani.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı