Yaşadığınız paranormal olaylar

Yaklaşık 2 yıl önce yani 2020'nin yaz ayları karantina dönemi benim uyku düzenim çok bozuktu zaten okulda yoktu uyku düzenimi düzeltmem için harhangi bir sebepte yoktu ben yine bir gün saat sabah 7 gibi bilgisayardan kalktım yatağa uzandım uyumaya çalıştım sonra benim önümde ki duvarın sanki arasında biri yürüyormuş gibi bir ses gelmeye başladı sonra o sesler koridordan gelmeye başladı hemen ardından koşma sesi geldi ve sanki kilolu birisi benim üzerime koşarak atlamış gibi hissettim ve üzerime atlama hissi gelirken çığlık sesi duymaya başladım sonra o his geçtikten sonra seste hemen kesildi bu arada ben bu olaylar yaşanırken hep arkam dönüktü zaten sesler gelmeye başladıktan sonra arkamı dönmeye cesaretim yetmedi.

Bu arada çocukluğumdan beri kısa bir sürü bacağı olan elleri ve gövdesi çok uzun saçları uzun parmakları kesilmiş gibi siyah bir varlık görürüm aşağıya bırakıyorum nasıl bir şey olduğunu daha 3 gün önce gördüm hatta.

Çok iyi çizemedim ama siz hayal gücünüzle nasıl bir şey olduğunu çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam kanla ilgili bir şeydi ama tam hatırlamıyorum paranormal bir olay değil yani korkmanıza gerek yok.

Dosya Ekleri

• logo.png
    40,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bende gecenin bu saatinde yeni üye olarak yaşadığım bir paranormal olayı anlatmak isterim. Trabzon'un Sürmene ilçesinin GCR köyünde gece saat 12 de yaşadığım bir olaydı köyde bizim ev üst tarafta ve arkadaşımın evide alt tarafta kalıyor ve yaklaşık 150 - 200 metre kadar uzaklığı var ve dönemeçli yollar fındıklık çaylık ağaçlık orman bildiğiniz Karadeniz köyü işte neyse bu beni aradı gel evin önünde oturuyoruz bende tamam dedim dışarıya çıktım ay ışığı vardı telefonu da aldım elime ufaktan bir müzikle girdim yola kısık sesle müzik dinleye dinleye iniyorum evin aşağısını döndüm girdim ormanlık alana o ormanlığı da dönünce arkadaşın evi 50 metre kadar ileride neyse o ormanlık alana girdim ormanın içinde gezinme sesi duydum hani ormanda ayak sesi olurya durdum belimdede silah var ya ona cesaret durdum zaten müziği kısıp çöktüm elim silahda çakal falandır dedim ulan bir de ne görim 3-4 metre siyah varlık uçuyor ormanda bu ne la dedim hemen aklıma biri şakamı yapıyor dedim jeton hemen düştü gecenin bu saatinde ne şakası hemen aşağı doğru hızla koştum silahda elimde geldim arkadaşın yanına anlattım böyle böyle bu gece gitme eve dedi o gece arkadaşta kaldım saati 2 ledik balkonları da tam o varlığı gördüğüm ormanlık alana bakıyor ve o gece saat 3'e doğru o ormandan duman ateş yok saf duman çıkıyordu böyle gökyüzüne yayılıyordu o dur budur daha gece arabayla bile geçmiyorum

Geceleri klavyemin tuşlarına basılıyor ya da ben öyle sanıyorum diyeceğim ama 1 kere o tuşlara gerçekten basıldığını gördüm.

6 yaşlarında iken akşam saatlerinde ışık kapalı televizyon izliyordum ve bir ara arkama baktığımda bir karanlık varlık üst daireye duvarın içinden geçmişti.

İkisi de bana ortaokul masalı gibi geldi. Kurgu olsa bile üstteki iyiymiş. Artık tuvalette uzun kalamayacağım
İlginç bir olaymış, hoş geldiniz

Son düzenleme:
Dün oldu. Ben uyurken gözüme korkunçlu kadın göründü gözlerimi açar açmaz. Ayyy! diye biri çıglık attı. (Sanırım eve gelen misafirimiz rüya görüp bagırmış olabilir) Noldu falan derken hiçbirşey olmamış gibi uyuduk .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık 2 saat önce uyandım. Rüyamda Reis ile birlikte minareden buddy jumping yapıyordum. Yaşadığım en paranormal şeylerden birisiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…