Yaşadığınız teknolojik ürün şanssızlıkları neler?

  • Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 3B
5 Ay önce İncehesap üzerinden, ASUS VG27vq model oyuncu monitörü aldım. 1 adet ölü piksel çıktı ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim. Herhangi bir iade talebi, formu oluşturulmadan iadeye gönderdim. İyi ki bir sorun çıkmadı da kabul edildi.

Yaklaşık 1 ay önce Trendyol üzerinden, Corsair Vengeance Pro RGB RAM aldım. Birkaç gün kullandım fakat bir sıkıntı var gibiydi. Memtest yapıp sonuçlara baktığımda sorun olduğunu gördüm ve iade talebi oluşturup, gönderdim.

3 Yıl önce iPhone X cihazı satın aldım. İlk birkaç gün kameraya dikkat etmemişim. Fakat kamerada ışık patlaması mevcuttu ve karanlık fotoğrafta bile mavi noktalar mevcuttu. Değişime gönderdim, 2 hafta içinde halledildi. Hala kullanıyorum ve yaklaşık 5-6 ay önce yere düşürmem sonucu alt hoparlör ve faceıd bozuldu. Portre çekim, faceıd kullanılmıyor ve alt hoparlörden ses gelmemekle beraber ahize de çok kısık ses veriyor. Ikına ıkına kullanıyorum yani.

Teknoloji harbiden şans işi.

Tek ölü piksel garantiye nasil girdi merak ettim bir de 5 ay geçmiş üzerinden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek olu piksel garant.



Tek ölü piksel garantiye nasil girdi merak ettim bir de 5 ay geçmiş üzerinden.
Bu olayların üzerinden 5 ay geçti. Ürünü alıp, fark eder etmez çözdüm zaten meseleyi.
 
2012'de 1300TL'ye aldığım i5'li Acer Aspire Laptop'umu 6 sene sonra harddisksiz şekilde 300TL'ye satmam. Şu an eski Laptop'ların fiyatı ortada. Aynı Laptop'u 1000TL altında bulamıyorum artık.
 
Bu olayların üzerinden 5 ay geçti. Ürünü alıp, fark eder etmez çözdüm zaten meseleyi.

Ben aldığımda çıktı 1 adet ne kadar da uğraşsam kabul ettiremedim o yüzden sordum bu işin sırrı ne merak ettim. Bana dedikleri 4 ve üzeri, garanti belgesine baktım orada da öyle yaziyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı