Yasak olduğu halde 62.606 vaka var

Hocam önlemler çok sıkı hele geçen bilim kurulu toplantısında çok önemli bir karar alındı. Örneğin saat 7’den sonra sokağa çıkma yasağı var demek ki neymiş? Virüs 7’den sonra yayılıyormuş(!).
Hocam önlemler de yeterli değil millet de önlem almıyor çıkıyorum dışarı da gördüklerimin %60’ı maskesiz.
 
Hocam önlemler çok sıkı hele geçen bilim kurulu toplantısında çok önemli bir karar alındı. Örneğin saat 7'den sonra sokağa çıkma yasağı var neymiş? Virüs 7'den sonra yayılıyormuş(!).
Hocam önlemler de yeterli değil millet de önlem almıyor çıkıyorum dışarı da gördüklerimin %60'ı maskesiz.

Bizim sokaktaki küçük çocuklar kol kola geziyor. Ağızlarında maske yok. Önemsemiyorlar. Polis sesi açıp kuzenimle şaka yapmıştık. Hemen kaçmışlardı :D
 
Ülkedeki tüm insanların aşılanması gerek. Anca o zaman virüs den kurtulabiliriz. Yurdumun insanı kurallara uymayı bilmiyor.
 
Ülkedeki tüm insanların aşılanması gerek. Anca o zaman virüs den kurtulabiliriz. Yurdumun insanı kurallara uymayı bilmiyor.
Hocam aşılar o kadar iyi korumuyor. Herkesin aşılanması yetmez. Çift maske takma zorunluluğu gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Onlar ile virüsü kapmak veya bulaştırmak çok zor.
 
Milletimiz suçu kendinde değil devlette bulduğu sürece bu vakalar az bile. Az hatayı kendimizde arasak hani.
İnsanlarda olduğu kadar polisin ve devletin de suçu. Millet dışarıda serbestçe gezerken kimse ceza yazmazsa tabi ki gezmeye devam ederler. Şahsen benim iznim vardı ve aylardır dışarıda tek bir polis bile görmedim. Polisler bıkmış durumda ve onları da anlıyorum ancak sadece bıktıkları için yasanın çiğnenmesine göz yummalarını da pek hoş bulmuyorum. Kısacası yasakların işe yaramasının tek yolu her tarafa polis dikmek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı